decembrie, 2018

sâm08dec10:00 amsâm4:00 pm"AJUTOARE ANGELICE PENTRU PREGATIREA INTAMPINARII CRACIUNULUI"10:00 am - 4:00 pm București Organizator: Florentina Coman Curs:Seminar

Mai multe

Detalii Curs

Trăim într-o lume plină de poveste, dar ne petrecem zilele într-o continuă agitaţie care ne împiedică să înţelegem, cu adevărat, ceea ce ni se întâmplă. Ne înfăşurăm cu propriile noastre gânduri, emoţii, trăiri, convingeri şi ne construim părţi de realitate deformată pe care o alipim întregului. Şi astfel, de multe ori adevărul tău nu mai coincide cu adevarul lui, cu adevărul ei sau cu al meu şi, cu atât mai puţin, cu Adevărul absolut. Dar, Domnul Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, este Calea, Adevărul şi Viaţa, iar noi, prin relativizarea Adevărului ne îndepărtăm de însuşi Mântuitorul nostru. De cele mai multe ori, privim lumea înconjurătoare, minunata creaţie a Lui Dumnezeu, prin prisma celei construite de noi, riscând astfel sa rătăcim Calea, cu consecinţe directe în planul vieţii noastre pământene, sufleteşti sau spirituale. În astfel de momente primim ajutor de la ghizii noştri spirituali de Lumină, de la îngeri şi de la arhangheli de Lumină, sau de la alţi  reprezentanţi ai Ierarhiilor Luminii. Câteodată observăm şi acceptăm acest ajutor, alte ori nu.

Dar iată că ne aflăm, deja, în timpul Postului Crăciunului. După cum se ştie, pe întreg parcursul vieţii noastre, primim susţinere şi călăuzire Divină.Totuşi, există o serie de momente importante, dintre care unele se repetă în fiecare an, pe care, dacă le întâmpinăm pregătiţi din punct de vedere trupesc, sufletesc şi spiritual, suntem ajutaţi să ne găsim, sau să ne regăsim, mai uşor, calea de Lumină care ne conduce către împlinirea misiunii noastre spirituale pe acest Pământ.

De aceea, s-a cristalizat ideea susţinerii acestui workshop, în cadrul căruia vom învăţa să observăm şi să recunoaştem intervenţia (ajutorul) îngerilor, arhanghelilor şi a altor forţe divine benefice, vom face exerciţii aplicând o serie de tehnici cu scopul de a obţine şi de a menţine o stare de echilibru şi armonie interioară, de pace, bucurie şi înălţare spirituală. Astfel, se creează premisele eliberării de o parte din rezidurile energetice, inclusiv unele de natura emoţională, care îngreunează procesul de creştere spirituală, de cunoaştere de sine şi de vindecare la nivelul trupului fizic, al sufletului şi al spiritului.

Ziua se va încheia cu o meditaţie specială de Crăciun.

 

Data

(Sâmbătă) 10:00 am - 4:00 pm

Locație

București

Organizator

Florentina Coman0723.269.024 florentinacoman67@yahoo.com

Leave a Comment:

X