noiembrie, 2018

sâm03nov9:00 amsâm7:00 pmConferinta: "FIINTA UMANA: de la fizic la spirit"9:00 am - 7:00 pm Tulcea Teatrul Jean Bart Organizator: Anamaria Anghel Curs:Dezvoltare personalaLector:dr.Dumitru Constantin Dulcan; dr. Gheorghe Mencinicopschi

Mai multe

Detalii Curs

ANATECOR și Grupul ANGELO  te invită la conferința “FIINȚA UMANĂ: DE LA FIZIC LA SPIRIT “,  unică prin eficiența sa,  pentru a  învăța  cum să-ți asiguri “service-ul”  pentru  schimbarea, transcederea ta, pentru o armonie, sănătate perfectă și împlinirea ta.

Obiectivul conferinței este de a vă da informații și cunoștințe unice, adevărate, pentru schimbarea voastră, pentru conștientizarea factorilor nebenefici pentru voi și identificarea soluțiilor pentru împlinirea voastră.

Vorbitorii sunt persoane cu experiență de viață, cu cunoștințe vaste, autori ai unor cărți deosebite, adevărați „avatari” în consilierea pentru găsirea  „Căii”.

Cu ajutorul moderatorului Paula Vals, vă împărtășește din experiența și cunoștințele lor:

–          Prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan, care ne vorbește despre creier, emoții și noua spiritualitate.

–          Dr. Gheorghe Mencinicopschi, care ne învață ce informații ne transmit alimentele.

–          Dl. Remus Tănase, președintele ANATECOR, care, în urma unei boli incurabile în familia sa, ne învață cum să fim campioni, învingători în viață.

–          Conf. univ.dr. Floarea Damaschin, o viață închinată binelui, ne învață nutriția  conștiență.

–          Psih. Mircea Stefea, inspector sanitar și terapeut, ne arată soluțiile pentru dezechilibrele fizice, sufletești și spirituale.

–          Dr. Ioan Haiduc, trecut printr-o moarte clinică, care i-a schimbat cu 180 grade destinul, ne învață cum să dialogăm cu mintea subconștientă pentru a găsi cauzele subtile și soluțiile la problemele noastre.

Contributia baneasca: 100 Ron (Masa de pranz inclusa). 

Data

(Sâmbătă) 9:00 am - 7:00 pm

Locație

Tulcea Teatrul Jean Bart

Organizator

Anamaria Anghel0744 527 751

Leave a Comment:

X