iunie, 2018

sâm16iun(iun 16)10:00 amdum17(iun 17)6:00 pmMasaj terapeutic si relaxareModul: Notiuni de anatomie, fiziologie, patologie10:00 am - 6:00 pm (17) Iași Organizator: Claudia Cristișor Curs:Specializări prin Ministerul MunciiLector:prof. Irina Paller

Mai multe

Detalii Curs

Cursul de masaj terapeutic integrativ nivel 1 si nivel avansat aprofundare!

In cadrul nivelului 1 se abordeaza anatomia, fiziologia, patologia fizica si energetica, dezvoltarea personala si specializarea in sine cu teorie si practica.

Teoria este precum o harta cu care viitorul terapeut se va orienta in abordarea sa, stiind ce are de facut in functie de particularitatea clientului.

Veti invata cu ce remedii lucreaza terapeutul, cum sa le folositi, cand sa actionati si cum sa aveti rezultate in ceea ce priveste sanatatea trupeasca si sufleteasca iar practica va influenta refacerea, homeostazia si armonia la nivel integrativ(fizic, psihic si sufletesc), folosind abordarea psihosomatica (emotii-tulburari fizice) si somatopsihica (cum sa eliberam blocajele psihice prin echilibrarea fizica).

In cursul de masaj terapeutic avem 5 tehnici principale, 10 secundare si 20 speciale precum: masaj tailandez, tuina, shiatsu, ventuzare, elongatii, reflexogena, presopunctura, su jok, auriculoterapie, hara, kiropractica, stretching, automasaj, guasa, bioenergetic, apiterapic, sportiv, limfatic, cosmetic, indian, etc.

Postura corporala este oglinda exterioara a omului.

Te asteptam la Cursul de masaj terapeutic daca esti printre cei care doresc sa gaseasca o solutie naturala si extrem de eficienta  pentru  multe afectiuni ale aparatului locomotor, organelor, coloanei vertebrale, durerilor de diferite feluri sau doresti sa te perfectionezi ca terapeut.

Terapia prin masaj este o practica cu zeci de manevre si tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de preso si reflexoterapie tehnici speciale de masaj, stretching ,metode de corectare si echilibrare ale posturii, mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor.

In cadrul nivelului 2 (pt absolventii nivelului anterior) vom aborda cazuri patologice diverse, propriile neclaritati si vom perfectiona abordarea terapeutica pt o mai buna eficienta la un nivel superior.

Lector Anatecor psih.Nicu Bulilete terapeut terapii alternative, arte martiale shotokan si medicale shaolin qi gong si psih. Simion Pop – terapeut in terapii alternative.

Data

16 (Sâmbătă) 10:00 am - 17 (Duminică) 6:00 pm

Locație

Iași

Str. V. Alecsandri nr.25 Fundatia Constantin Brancoveanu

Organizator

Claudia Cristișor0747.572.773 Iași

Leave a Comment:

X