iunie, 2018

sâm30iundum01iulMasaj terapeutic si relaxareModul: Anatomie, fiziologie, patologie(iunie 30) 9:00 am - (iulie 1) 6:00 pm Arad Organizator: Maria Onița Curs:Specializări prin Ministerul MunciiLector:prof. Cornelia Iovuta

Mai multe

Detalii Curs

In cadrul nivelului 1 se abordeaza anatomia, fiziologia, patologia fizica si energetica, dezvoltarea personala si specializarea in sine cu teorie si practica.

Teoria este precum o harta cu care viitorul terapeut se va orienta in abordarea sa, stiind ce are de facut in functie de particularitatea clientului.

Veti invata cu ce remedii lucreaza terapeutul, cum sa le folositi, cand sa actionati si cum sa aveti rezultate in ceea ce priveste sanatatea trupeasca si sufleteasca iar practica va influenta refacerea, homeostazia si armonia la nivel integrativ(fizic, psihic si sufletesc), folosind abordarea psihosomatica (emotii-tulburari fizice) si somatopsihica (cum sa eliberam blocajele psihice prin echilibrarea fizica).

In cursul de masaj terapeutic avem 5 tehnici principale, 10 secundare si 20 speciale precum: masaj tailandez, tuina, shiatsu, ventuzare, elongatii, reflexogena, presopunctura, su jok, auriculoterapie, hara, kiropractica, stretching, automasaj, guasa, bioenergetic, apiterapic, sportiv, limfatic, cosmetic, indian, etc.

Postura corporala este oglinda exterioara a omului.

Te asteptam la Cursul de masaj terapeutic daca esti printre cei care doresc sa gaseasca o solutie naturala si extrem de eficienta  pentru  multe afectiuni ale aparatului locomotor, organelor, coloanei vertebrale, durerilor de diferite feluri sau doresti sa te perfectionezi ca terapeut.

Terapia prin masaj este o practica cu zeci de manevre si tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de preso si reflexoterapie tehnici speciale de masaj, stretching ,metode de corectare si echilibrare ale posturii, mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor.

In cadrul nivelului 2 (pt absolventii nivelului anterior) vom aborda cazuri patologice diverse, propriile neclaritati si vom perfectiona abordarea terapeutica pt o mai buna eficienta la un nivel superior.

Lector Anatecor psih.Nicu Bulilete terapeut terapii alternative, arte martiale shotokan si medicale shaolin qi gong si psih. Simion Pop – terapeut in terapii alternative.

Data

Iunie 30 (Sâmbătă) 9:00 am - Iulie 1 (Duminică) 6:00 pm

Locație

Arad

Revoluției nr. 94 Arad

Organizator

Maria Onița0757 021965/ 0783 148018 Arad

Leave a Comment:

X