august, 2017

sâm26aug10:00 amsâm6:00 pmSEMINAR- Aromaterapia in masajul gravidei si proaspetei mamici10:00 am - 6:00 pm Arad - Revoluției Organizator: Maria Onița Curs:SeminarLector:Constanta Duduta

Mai multe

Detalii Curs

ANATECOR CU ACADEMIA VIVASAN ROMANIA

Workshop- Aromaterapia in masajul gravidei si proaspetei mamici !

Cursul se adreseaza maseurilor, terapeutilor,tehnicienilor maseuri, kinetoterapeutilor din sectorul privat sau Centre SPA si celor pasionati de aroma masaj .

Cost curs : inscriere pana in 18.08.2017 – 100 Ron,

                   inscriere dupa aceasta data- 120 ron

Tema workshopului :
utilizarea uleiurilor esentiale PRE,POSTNATAL :
– masajul de relaxare, somato-emotional,
-masajul pentru drenaj limfatic, masajul anticelulitic,
-masajul terapeutic
Ce veti invata: Aromaterapia in masajul gravidei si proaspetei mamici !

-De ce sa folositi uleiurile esentiale cu grad terapeutic;
-Anamneza in masajul aromterapeutic :
-cum sa folositi uleiurile esentiale in masaj;
-retete pentru  diverse afectiuni  ce pot fi ameliorate si vindicate prin masaj
-cum sa personalizati aromele pentru fiecare client in functie de nevoile specifice
-cum sa faceti testele de toleranta,eficacitate si placere in aromamasaj;
-efectuarea aromamasajului in conditii de siguranta,contraindicatii,precautii ;
-vom face demonstratii practice a modului de aplicare si utilizare;
– ce tipuri de uleiuri baza sa folositi si proprietatile vindecatoare ale acestora;
Continutul trusei Aromaterapetului & Trusa de prim ajutor
-un suport de curs in format electronic;
-Veti primi o diploma de participare “ACADEMIA VIVASAN” recunoscuta de Academia Vivasan International pentru utilizatorii uleiurilor si produselor VIVASAN “ ELVETIA.
BONUS DE PARTICIPARE Participantii primesc un curs introductiv despre
Eliberarea tiparelor emotionale cu ajutorul uleiurilor esentiale ! & Aromoterapia in masajul gravidei si proaspetei mamici.
A preveni este mai usor decat a trata!

Numele meu este Constanta Duduta de profesie Terapeut Holistic si va voi insoti in lumea aromaterapiei si nu numai. Cu toata daruirea mea pentru activitatea de consultanta marketing & sales desfasurata anterior cu succes , in adancul sufletului am avut dorinta mereu de a darui mai mult celorlalti si mie insami.

Asa incat vreme de 16 ani am studiat individual si aprofundat Terapia Holistica in toata complexitatea ei, adaugand activitatii mele latura de formare si dezvoltare personala. In cautarile mele de a aprofunda in acest domeniu am intalnit oameni minunati ce mi-au calauzit pasii pentru a putea devenii terapeut si pe aceasta cale vreau sa le aduc multumiri.

In toti acesti ani m-am format in domeniul Terapiei Holistice absolvind cursurile de baza ANATECOR si specializari in: masaj terapeutic, masaj somatic,drenaj limfatic, reflexologie, presopunctura, cristaloterapie si fitoterapie,Tehnica Raindrop& Vitaflex.

De asemenea m-am specializat in: Terapia SCENAR (self-controlled energy neuron adaptive regulation); Terapia Reiki Karuna (terapia prin lumina); Tehnica Raindrop & Vitaflex cu uleiuri esentiale Young Living aprofundata la Londra si certificata C.A.R.E U.S si ANATECOR ; Licenta pentru diagnosticare cu Reflexograf device prin Academia Vivasan; Terapia Access Bars(eliberare blocaje mentale si stress) Terapia Original Feeling Touch(eliberare emotionala din abdomen) Terapia de Eliberare a tiparelor emotionale cu uleiuri esentiale. Cursuri de baza si aprofundate de Aromaterapie prin Academia Vivasan, si Young Living cu doamna Instructor International Iulia Vornehm. Masajul prin Ventuzare cu Madalina Mohamed –acreditat kinetoterapeut producator ventuze BellaBaci,-Africa de Sud Sunt in continua formare si aprofundez studiile mele pentru recuperare, intretinerea si echilibrare fizica, mentala si emotionala prin utilizarea uleiurilor esentiale in Terapia Holistica.

In prezent lucrez ca terapeut in colaborare cu Centrul Institut de Alaptare ProMama , Hotel Boutique Moxa si echipa internationala de masaj si chiropractica Dr.DOT care activeaza exclusiv pe segmentul de piata VIP si Entertainment.

Sper prin cunoasterea talentul si priceperea mea sa pot fi de folos semenilor mei si sa invatam impreuna sa traim armonios cu sanatate si implinire in toate domeniile vietii noastre !

 

 

 

Informatii / inscrieri org. d-na Maria – 0757021965

Data

(Sâmbătă) 10:00 am - 6:00 pm

Locație

Arad - Revoluției

Revoluției nr. 94 Arad

Organizator

Maria Onița0757 021965/ 0783 148018 Arad

Leave a Comment:

X