august, 2017

vin25aug6:00 pmvin8:00 pmWORKSHOP -REMEDII AROMOTERAPEUTICE - GRAVIDE SI BEBELUSI6:00 pm - 8:00 pm Arad - Revoluției Organizator: Maria Onița Curs:Seminar

Mai multe

Detalii Curs

 

REMEDII AROMOTERAPEUTICE PENTRU GRAVIDE SI BEBELUSI

 

Aromaterapia in aceasta perioada constituie un adjuvant in ameliorarea

umflarii excesive a picioarelor

greturilor

constipatiei

insomniei

starii de slabiciune si oboseala

durerilor si fricii de nastere. Este deja o practica obisnuita pentru maternitatile din Elvetia de a utiliza uleiurile esentiale in timpul travaliului, inlaturand astfel teama de nastere, oferindu-i o stare de calm mamei si ameliorand durerea data de contractiile uterine. Acestea pot fi folosite direct pe piele (prin masaj) sau pot fi mirosite (prin inhalare ajung in plamani, apoi in sange si in tot corpul). Totusi, pentru ca efectele acestora sa aiba succes, trebuie sa te pregatesti inca din timpul sarcinii cu privire la acest aspect, adica sa inveti cum le poti folosi corect, astfel incat sa fii sigura ca obtii cele mai bune rezultate. 

In consecinta, remediile aromaterapeutice sunt naturale, diminueaza simptomele neplacute, sunt total lipsite de riscuri si te ajuta sa cultivi o atitudine pozitiva in timpul sarcinii si a nasterii.

Este bine stiut faptul ca pe perioada sarcinii exista cateva restrictii din punct de vedere medical, alimentar si in ceea ce priveste efortul, de care este bine sa tinem cont. Asa se intampla si in cazul uleiurilor esentiale! Nu putem folosi orice ulei, numarul acestora fiind destul de restrans. De aceea e important sa te consulti cu terapeutul tau, specialist certificat in aromaterapie, inainte de a folosi uleiurile esentiale.

Alaturi de gravide, uleiurile esentiale pot fi folosite in viata de zi cu zi si de catre mamici, bebelusi si intreaga familie.

Iti recomandam sa citesti mai multe in articolul pe aceasta tema: Aromaterapia in timpul sarcinii.

ProMAMA va invita la Cursul “Remedii Aromaterapeutice”, destinat atat perioadei de sarcina, nastere si recuperare postapartum, cat si ameliorarii starilor specifice bebelusilor (colici, agitatie excesiva, raceala, insomnie etc)

In data de 25.08.2017.

Durata cursului: 2 ore – intre orele 18-20, la sediu ANATECOR,bd Revolutiei nr.94.Universitatea Vasile Goldis sala 31.

COST:- cei inscrisi cu achitat curs – pana in data de 18.08.2017 – 50 ron

            – Cei inscrisi dupa aceasta data platesc 75 ron

Informatii / inscrieri org. d-na Maria – 0757021965

Data

(Vineri) 6:00 pm - 8:00 pm

Locație

Arad - Revoluției

Revoluției nr. 94 Arad

Organizator

Maria Onița0757 021965/ 0783 148018 Arad

Leave a Comment:

X