Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Corina Hortopan

Prezentare:

Când vorbim despre terapii, vorbim despre viața și sănătatea oamenilor care beneficiază de acestea, despre modul cum este călăuzit fiecare pe calea propriei vindecări. În acest caz, cred că vorbele, faptele, cunoașterea și atitudinea unui terapeut sunt mult mai grăitoare decât un lung șir de diplome. Nu spun că acestea ar fi inutile, dar cred că, în acest minunat și vast domeniu al VINDECĂRII, cel mai important aspect constă în puterea de a dărui și de a primi Iubirea Divină, Iubirea Necondiționată, fiecare act terapeutic fiind născut din dorința de a ajuta aproapele și nu izvorât din dorul de înavuțire.

Pașii pe calea vindecării sunt făcuți de către cei aflați în suferință, ghidați și sprijiniți de terapeut, cu răbdare, perseverență, încredere și credința că se va obține însănătoșirea dorită. Actul terapeutic este, de fapt, un parteneriat între terapeut și pacient, în care fiecare este dator să-și îndeplinească sarcinile pentru a se atinge obiectivul major: videcarea deplină la nivelul corpului fizic, al minții, sufletului și spiritului celui aflat în suferință.

Fidelă principiilor prezentate mai sus, mă voi prezenta, pe scurt, enumerând câteva dintre atestările obținute de-a lungul timpului:

 • Terapeut în terapii complementare (Bioenergoterapie, Cristaloterapie, Masaj terapeutic, Reflexoterapie, Presopunctură) – acreditat de către ANATECOR;
 • Maestru Reiki (pe mai multe sisteme, dar nu cred că este esențial numărul sau denumirea acestora, ci respectarea principiilor Reiki, care stau la baza tuturor tehnicilor dezvoltate în aceste sisteme:
  • astăzi mă vindec de furie, ea dispare cu desăvârșire din ființa mea;
  • astăzi mă vindec de îngrijorare, ea dispare cu desăvârșire din sufletul meu;
  • astăzi sunt recunoscător/ recunoscătoare, pentru ziua pe care o trăiesc și pentru tot ceea ce învăț și primesc;
  • astăzi îmi fac, cu bucurie și responsabilitate, munca;
  • astăzi, răspândesc iubire și bunătate pe drumul vieții mele.
    
 • Lector ANATECOR – modulul de Energetica Viului și cursuri de Bioenergoterapie și de Cristaloterapie;
 • Instructor în Arta și Știința Cristaloterapiei, acreditat de Maestrul cristalelor – DaEl Walker – Director al Crystal Awareness Institute din S.U.A.
 • Inițieri în shamanism (diverse tehnici) primite de la Shamanii: Aurel Mocanu, Barbara Gramlich, Vernon Foster și Carlos Sauer.

Mulțumesc, în fiecare clipă, cu fiecare respirație, Prea Sfânt Tatălui Ceresc pentru tot ceea ce-mi oferă de-a lungul existenței mele și pentru că mi-a acordat șansa de a deveni, atât cât îmi este îngăduit de către EL, o Călăuză pe Calea Vindecării.

X