Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Leontina Studineanu

Motto:
„Corpul, o cale regală spre Suflet”

leontina-studineanu
Pentru unii oameni distanța dintre Corp și Suflet este atât de mare încât par a nu se cunoaște, a nu se auzi, a nu se vedea unul pe altul; să mai stea de vorba față în față, nici vorbă… unii, dacă reușesc „o data în viață” spre finalul ei (dacă mai apucă!…), alții tânjesc sau caută întâlnirea cu EL ani, sau poate zeci de ani până când ÎL găsesc, iar alții (cei mai puțini) nu se pot despărți o clipă de EL (dependenții de suflet… singura dependență care duce la Binele Adevărat).

Și pentru că sunt atât de puțini aceștia din urmă, am ales misiunea de a milita pentru această cauză, cu mijloace de la cele mai simple, concrete, „rudimentare” cum ar spune unii, masajul, până la cele mai complexe, subtile, moderne de azi, psihoterapia.

Mi-am început activitatea în 1973 la Sanatoriul Balnear Techirghiol, în secția de fizioterapie, unde am învățat tratarea și recuperarea pacienților cu diferite deficiente motorii și neuromotorii, devenind o pasiune și continuând-o timp de 30 ani în afara cadrului instituțional, în cabinetul meu privat, printr-o singură abordare cu posibilități generoase: terapia prin masaj.

De 10 ani, mi-am îmbogățit progresiv instrumentele de lucru terapeutic cu metode și tehnici din psihoterapie, pentru a ajunge în mod real și eficient la cauzele subtile ale bolilor și afecțiunilor, fapt ce mă face să mă simt cu adevărat împlinită ca om și ca specialist.

Ca lector Anatecor, susțin modulul de terapii corporale – masajul terapeutic, modulul noțiuni de psihologie și grupuri de dezvoltare personală.

Toate aceste activități sunt pentru mine o șansă și o bucurie de a veni în contact cu grupuri noi de oameni cărora să le împărtășesc din experiența mea profesională cat și informații noi, actualizate din cele mai avizate surse, pentru a realiza un act terapeutic de calitate.
Pentru a răspunde acestui obiectiv, am scris cartea „Masajul terapeutic” care aduce repere teoretice și practice utile în activitatea terapeuților
Prin toate aceste mijloace cursanții au posibilitatea de a-și descoperi noi resurse și calități personale, pe care apoi să le dezvolte prin practică cât și în cadrul programului de formare continuă asigurat prin cursuri de aprofundare și conferințe tematice.

Mulțumesc echipei ANATECOR și tuturor cursanților noștri pentru posibilitatea de a crește împreună și a ne dezvolta cât mai mult întregul nostru potențial!

X