Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Deschideri de Portaluri si Culoare Energetice Circulatorii, Interplanetare si Interdimensionale

Melfior Ra

Portalurile energetice se creaza si se deschid atunci cand un grup de oameni se intrunesc si emit simultan energii, emit fluxuri luminoase energetice, care sunt benefice intregii omeniri.

Se numesc portaluri, dar de fapt sunt culoare energetice create de energia emisa de catre fiintele pamantene, constiente de originea lor celesta si de menirea lor pe pamant, aici in acest spatiu tridimensional.

Odata create aceste culoare, prin ele circula navele extraterestre si fiintele imateriale precum si calatorii astrali terestrii, prin decorporalizare.

Asemenea culoare energetice exista din cele mai vechi timpuri. Pamantenii stramosii nostrii, initiatii Terrei, au colaborat de-a lungul timpului si au conlucrat prin intermediul acestor culoare, cu fiintele inteligente extraterestre, atat cu fiinte aflate in corpuri energetice, cat si cu fiinte care au corpuri materiale, desi nu au neaparat forma trupurilor noastre.

Aceste portaluri-culoare, trebuie mentinute la parametrii vibrationali cat mai inalti, incat fiinte cat mai evoluate sa se poata apropia de Terra, pentru a transmite si declansa evolutia omenirii prin cunoasterea si desavarsirea spirituala.

Prin portalurile energetice se strabat spatiile de milioane de ani. Cu ajutorul acestor energo-culoare, Pamantul si locuitorii lui sunt vizitati de catre fiinte inteligente si chiar superinteligente venite din alte spatii si galaxii.

Iata cat este de important pentru intreaga civilizatie, ca oamenii constienti de menirea si lumina lor, initiatii Terrei, sa se intruneasca si sa emita la unison, energii de inalta frecventa vibrationala, pentru a fi puse in slujba omenirii.

Noi suntem aici, pentru a emite simultan energii luminoase si a mentine in stare de functionalitate Portalul interplanetar si intergalactic deschis, prin Piramida Luminii, numit ANATECOR.

Anatecor-ul este un portal energetic, deschis de cativa ani buni si este un portal de de inalta tinuta, prin frecventa vibrationala creata si emisa aici, de catre maestrii “constructori” spirituali.

Fiecare din cei prezenti astazi, precum si cei care s-au perindat pe aici de-a lungul anilor sunt constructorii Portalului. Fiecare si-a adus contributia energetico-spirituala, ca acest portal sa fie functional, prin emisia energiei sale, prin vibratia, participarea si conlucrarea sa. Aici vine fiecare din dorinta de unire, si din dorinta a fi de ajutor celorlalti.

Aici iubirea neconditionata este accesata si astfel se produce deschidere unui portal energetic de inalta frecventa, un portal si culoar energetic, prin care fiintele imateriale se pot apropia de Terra si de omenire, in vederea conlucrarii interplanetare si a realizarii Programului Divin, aici in acest spatiu tridimensional. Cu multi ani in urma mi s-a transmis din Inalt, ca la Arad trebuie sa se construiasca o Piramida de Lumina. Am transmis atunci mesajul, anumitor persoane din Arad, pe care le cunosteam la acea vreme. Au propus sa construiasca o piramida materiala, in care sa functioneze si o scoala initiatica, dar si birourile firmelor lor. Dar, ideea nu s-a materializat, intrucat nu aceasta se dorea din Inalt si nu era in concordanta ideea lor, cu Planul si Programul Divin.

Au mai trecut cativa ani si iata ca PIRAMIDA LUMINII, Scoala initiatica de lumina s-a infiintat si este in plina functionalitate prin ceea ce numim astazi ANATECOR. Iata Piramida Luminii care se dorea sa fie ridicata aici. Iata materializarea, intr-un fel anume, a mesajului transmis prin mine in urma cu aproximativ 15 ani.

Nu la mult timp dupa deschiderea acestui Portal prin scoala initiatica ANATECOR, au fost transmise simbolurile protectoare si de multumire a fiintelor superevoluate, prin MESAJUL formelor geometrice de inalta perfectiune, creat de prietenii nostrii extraterestrii in lanurile de grau din apropierea Aradului. Astfel isi exprimau multumirea prietenii nostrii extraterestrii, fiintele superevoluate din alte spatii dimensionale si astfel incearca sa comunice cu noi pamantenii, sa ne aduca la cunostinta ca energiile emise aici sunt creatoare si folositoare. Tot aici la aceste intalniri si la aceasta scoala vin multe fiinte extraterestre, care uneori iau corpuri umane, iar alteori raman in formele lor energetice, imateriale, si le vedem doar in fotografiile realizate aici, sau in imagini pe ecranele aparatelor.

Vin printre noi, pentru ca au portalul-culoar deschis, iar prin acesta pot calatorii. Dar mai ales vin, pentru ca multe din fiintele aflate in corpuri imateriale, urmeaza sa vina la intrupare pe Terra si doresc sa fie printre noi, sa invete de la noi, spirite intrupate, ce au de facut dupa ce se vor intrupa. Vin sa se instruiasca in vederea manifestarii spiritului prin intermediul trupului carnal.

Iata ca aceasta scoala nu este numai pentru fiintele terestre, ci si pentru cele extraterestre. Se stie bine ca in urma cu cativa ani, aici la Conferinta ANATECOR, a fost, si a prezentat o lucrare de inalta clasa, o persoana care s-a constatat extrasenzorial, ca era o fiinta care avea altfel, decat noi pamantenii, alcatuit corpul sau fizic uman.

Aici, vin printre noi si fiinte imateriale cu grad de invatatori. Ele vin sa predea invatatura si cunoasterea lor, celor care o pot accesa. Aici se manifesta o conlucrarea si o colaborare interplanetara si interdimensionala, pentru unii la modul constient, iar pentru altii la modul inconstient. Avem astfel dovada ca omul terestru, prin evolutia sa spirituala a ajuns la grad de invatator spiritual, ceea ce ii permite sa fie invatator pentru semenii sai aflati inca in inconstienta, precum si pentru fratii nostrii celesti aflati in corpuri imateriale.

Iata rolul si scopul crearii si deschiderii de portaluri energetice in spatiul tarii noastre si a Terrei in general.

Iata de ce este bine pentru intreaga omenire, sa fie cat mai multe intruniri si emisii de energii luminoase, datorita carora se deschid portaluri si se creaza culoare energetice interplanetare si interdimensionale, iar odata cu acestea, colaborarea si conlucrarea fiintelor inteligente din diferite spatii dimensionale.

X