Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Curs de Geobiologie

Curs de Geobiologie

Ce îl recomandă?

Cursul este susținut de lector terapeut Sorinel Vicenziu Balan, geobiolog, absolvent al Școlii de Geobiologie din Paris.

Cursul cuprinde informații despre mediul înconjurător natural al omului, precum și despre undele geopatogene de origine naturală care ne influențează sănătatea, despre emisii telurice, ape curgătoare subterane, falii, caverne, câmpuri electromagnetice și cum ne putem proteja de efectele lor nocive pentru a avea o stare de sănătate optimă.

Modulul 1:

  • Se vor studia aspecte privind influența energiilor Pământului și cele ambientale, atât naturale cât și artificiale, asupra ființelor vii.
  • Vom îmbina partea teoretică cu cea practică, antrenând intelectul și percepțiile extrasenzoriale, pentru a determina într-un timp scurt calitatea locului în care ne aflăm la un moment dat, pentru folosul pacienților și al potențialilor clienți. Astfel, putem găsi un loc: neutru, perturbat, foarte perturbat.
  • Facem cunoștință cu: apele subterane, cursuri de apă, pânze freatice, lacuri, falii și întreruperi în subsol, cavități, rețele, pereți electromagnetici, rețea Hartmann etc.

Modulul 2:

  • marea diagonală solară
  • vârtejuri cosmo – telurice
  • grinzi metalice – armate
  • unele paturi sau birouri ne mentin sănătoși, altele ne îmbolnăvesc și ne diminuează performanțele: vom reuși să le găsim pentru noi și pentru ceilalți, luând măsurile cuvenite, dacă este cazul.

 

Investiția în formarea dumneavoastră este de 900 lei/modulul 1, în care intră și manualul (cartea de geobiologie) și 900 lei/modulul 2.

Cursul se finalizează cu un examen teoretic și practic după modulul 2.

O persoană se consideră înscrisă când achită un avans de 300 lei în contul Școlii ANATECOR: RO93BTRLRONCRT0499062401

Taxa de examinare este de 100 lei.

După examen/absolvire se acordă Diplomă de Specializare eliberată de Școala de Terapii Complementare ANATECOR.

Locurile sunt limitate!

GRUP MINIM DE 15 PERSOANE.

Mai multe informații si înscrieri la:

Anatecor – dna Rodica Costică – 0740204211

București – dl Mitică Sîrbu – 0722371865

dl Ionel Neagu – 0723409048

https://www.anatecor.ro/inscriere-cursuri/

https://www.anatecor.ro/formular-incarcare-documente/

X