Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

Referitor la cursul de formare a terapeutilor desfasurat la Onesti, am fost foarte multumita de modul de organizare si de desfasurare a cursurilor. Sunt foatre  incantata si bucuroasa de faptul ca am avut ocazia sa cunosc, lectori deosebiti cu un inalt grad de pregatire. Mutumesc ANATECOR pentru aceasta posibilitate de a cunoaste oameni deosebiti, care mi-au dat posbilitatea de a-mi croi un nou drum in viata.

Imi doresc sa pot sa-mi insusesc toate cunostintele necesare sa pot face fata cerintelor vietii.

Am putut invata de la toti lectorii ceva deosebit, fiecare fiind unici in felul lor.

Daca aceste cursuri s-ar organiza cat mai des societatea ar avea numai de castigat.

Masaj Terapeutic / Onesti– 2018

O zi minunata si plina de emotii, cu drag si din suflet, transmit catre dumneavoastra ganduri si emotii adunate pe acest parcurs al cursului si vreau sa va multumesc din suflet pentru rabdarea si bunavointa de a ne indruma pe acest drum al “terapeutului” ( mai bun sau mai putin bun in momentul de fata) dar cu asa profesori si oameni minunati care i-am avut ca ghizi pe tot parcursul cursului si i-mi doresc sa ramaneti si pe viitor.

Datorita profesorilor si toate informatiilor dobandite aici, pot merge mai departe atat spiritual cat si familial.

Multumesc pentru tot

Masaj Terapeutic / Onesti– 2018

Cursul de Reflexoterapie a insemnat pentru mine noi cunostinte in domeniul vindecarii holistice. Lectorii au adus pe rand, cu rabdare, si mai ales cu intelepciune, in atentia noastra a cursantilor, informatiile necesare formarii noastre. Cu exemple din viata personala au facut intelegerea mai usoara, ne-au indemnat sa flolosim in viata de zi cu zi SCARA RELATIILOR INTERUMANE (prof.Stefea M.), am invatat ca HOMEOSTAZIA reprezinta echilibrul care pleaca din interior ( prof.Paller) si nu in ultimul rand am invatat ca Omul cand se smereste se inalta si cand se inalta se mandreste asemeni lui Licifer care s-a pierdut prin Mandrie (prof.Bulilete).

 

Multumesc cu recunostinta!

Reflexologie si Presopunctura / Onesti– 2018

Sunt de parere ca acest curs a fost foarte bine organizat si structurat de personal foarte bine pregatit si cu o capacitate deosebita de a transmite informatia.

Sunt multumit din toate punctele de vedere de aceea am ales sa vin la curs din nou si sunt interesat de cursurile ce se vor organiza in viitor.

T.S.
Masaj Terapeutic / Arad-2018

Mi-a placut masajul terapeutic, cel reflexogen si presopunctura. Eu acum m-am inscris si la drenajul limfatic pentru ca vreau sa-l invat mai mult si este si pentru mine personal. Cu cat inveti mai multe cu atat stii mai bine. De preferabil este sa se faca mai multa practica, decat teorie ca te ajuta mai mult practica decat teoria.

Pe mine ma ajuta sa stiu cat mai multe tehnici pentru ca eu deja practic reflexo si presopunctura si de aceea am venit la acest curs ca sa invat mai multe tehnici decat am cunoscut pana acum. Se spune ca daca ai carte, ai parte si acest proverb este adevarat.

Masaj Terapeutic / Arad-2018

Mi-a placut foarte mult felul de abordare holistic al domnului Simion Pop care a reusit sa-mi transmita informatii deosebit de utile in formarea noastra ca terapeuti, dar in adoptarea unui stil de gandire sanatos.

De asemenea, doamna profesoara Iovuta (Cornelia) a reusit sa ne accesibilizeze foarte bine informatiile despre anatomia corpului uman.

Modulul de Energetica Viului a fost extrem de util, la fel.

Am doar cuvinte de lauda si va felicit pentru desfasurarea cursurilor si pentru alegerea inspirata a lectorilor ANATECOR.

C.R.
Masaj Terapeutic / Arad-2018

Mi-a placut foarte mult acest curs. Ce mi-a placut cel mai mult este calmul cu care ne-a predat dl. Mircea Stefea. Ne-a influentat pe toti din clasa sa fim relaxati, echilibrati si sa tindem spre evolutie spirituala.

Cand mergeam acasa de la curs si apareau situatii tensionate in jurul meu imi aminteam de ceea ce ne-a invatat dl. Mircea si ramaneam in echiliru energetic.

Inainte de a participa la acest curs aveam tot felul de intrebari si nelamuriri, dar pe parcursul cursului chiar fara sa intreb prea multe mi s-a raspuns la orice nelamurire pe care o aveam.

Toti lectorii sunt minunati, mi-au placut toti, chiar si d-na Iovuta, de la care am invatat foarte multe, inainte de curs nu stiam mai nimic de Anatomie.

M-a fascinat si cursul d-lui Szellner, mi se pare extrem de fascinanta Energetica Viului.

As dori sa mai urmez cursuri asemanatoare.

Mi-ar face o deosebita placere sa urmez un curs sau seminar cu d-ul Constantin Dornean.

Va multumesc din suflet tuturor!

S.M.M.
Reflexologie si Presopunctura / Arad-2018

In primul rand este de apreciat faptul ca ne-ati oferit posibilitatea de a ne evidentia prin cateva randuri impresiile bune si mai putin bune legate de cursurile pe care le sustineti, acesta demonstrand inca o data ca ceea ce sustineti in teorie se aplica si in practica.

Pot spune ca acest curs mi-a fost de un real folos in primul rand pentru mine ca persoana, ca suflet dandu-mi oportunitatea de a ma cunoaste mai bine din punct de vedere fizic si sufletesc dar mai ales spiritual.

Domnul formator-profesor Mircea Stefea, mi-a lasat cea mai buna impresie reusind sa isi faca modulul de reflexoterapie si presopunctura foarte captivant, dinamic, informatia fiind usor asimilata.

Au existat si aspecte care pot spune ca ar putea fi imbunatatite. Personal consider ca la modulul de Energetica Viului formatorul ar fi putut pune un mai mare accent pe partea practica, facand exercitii practice de vizualizare si perceptie a aurei intre cursanti. De exemplu, a fost frumoasa si partea povestita dar ca mult mai benefica mi se parea partea practica.

In concluzie toti formatorii si intregul curs a fost unul foarte bine structurat din punct de vedere teoretic insa partea practica cred ca ar fi indicat in a se insista mai mult.

Sunt deschisa spre cursuri legate de feminitate.

P.A.I.
Reflexologie si Presopunctura / Arad-2018

Mi-a placut foarte mult de domnul Stefea. Se cunoaste ca este un terapeut extraordinar si un cadru didactic care transmite informatiile clar, corect, concis. Iti schimba toata perspectiva pe care ai avut-o inainte sa participi la Anatecor!

Mi-a placut de doamna Maria, s-a ocupat foarte bine de noi cursantii, ne-a anuntat din timp si s-a preocupat ca fiecare sa fie la zi cu toate demersurile pentru a participa la examen.

Au fost weekend-uri minunate, nu m-am plictisit deloc, a fost un mare castig ca v-am cunoscut! (ma refer la toti lectorii).

Multumesc si doamnei profesoare de Anatomie ca a facut cu noi strict  ce era important la materia ei si aceasta m-a ajutat foarte mult!

Va multumesc ca mi-ati pus bazele pentru a fi un Terapeut de Exceptie alaturi de Dumnezeu! El v-a scos in calea mea! Sa va tina sub aripa protectoare si binecuvantata pe fiecare care formati  Anatecor!

Reflexologie si Presopunctura / Arad-2018

Sunt foarte multumita de bogatia de informatie pe care ne-a predat-o la cursul de reflexo – preso in maniera holística intrucat vine si umple un gol de informatie care la alte cursuri de dezvoltare personala nu-ti sunt specificate si anume:

  • importanta exercitiilor energetice care asigura impamantarea si care anume;
  • formule psiho-spirituale de purificare, de crestere a stimei de sine – care dau vibratie inalta, curata Noiesicul si te protejaza sa nu preiei bile negre din Noiesicul pacientului in timpul terapiei de a aduce iubirea inauntru … si imanenta iubiri care da plinatate, bucurie, homeostazie, fericire si de aici poti darui oamenilor neconditionat – mojiciile unora parandu-ne derizorii.
  • Scara evoutiei spirituale cu cele 7 trepte pe care pacientii in timpul cazuisticii – au imbratisat-o – li s-aparut exceptionala – dintre care unii sunt terapeuti sau psihologi de profesie.
  • Formulele de psiho-spiritualitate de evolutie spirituala – care vin si sterg programele negative implantate de noi sau de altii in trecut si le inlocuieste cu programe de iubire neconditionata. Mai mult sterge programele negative ale mosilor si stramosilor, rude, familie, de la creatie si pana azi – imbinandu-le cu programe de iubire neconditionata, vitalitate maxima, prosperitate, iubire, armonie, excelente si chiar functioneaza!
  • Ar fi necesar explicare mai detaliata a ce fac chacrele, cum functioneaza, ce este fiecare camp, cum arata, ce tip de viata are ( moare o data cu corpul fizic ) la energetica viului ca sa faca mai bine legatura cu cursul de preso-reflexo holistic.

Mi-am dat seama ca masajul reflexo-preso nu functioneaza daca la nivel de camp eterico-fizic – care camp eteric ( matricea ) protejaza astralul – dar cum campul astral protejaza cazualul – campul intencional, practic masajul reflexo-preso pana la nivelul ac. c. actioneaza.

E.A.
Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2018
1 2 3 9
X