Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

+ -uri :

Cursul de reflexoterapie si presopunctura a fost structurat astfel incat partea psihosomatica a bolilor si a terapiei a fost prezentata de fiecare data, la fiecare modul.

La cursuri am experimentat mai bine terapia

‘- -uri : Mi-ar placea ca un curs de talia aceasta sa introduca mai multe zile de pura practica de masaj

Mi-as dori sa particip la cursuri de aromoterapie si nutritie.

 

Va multumesc!

 

Reflexologie si Presopunctura / Cluj-Napoca- 2018

Aspecte pozitive:

  • experienta practica a formatorului impartasite
  • incurajarea participantilor
  • informatii noi si foarte interesante

Aspecte negative

  • organizarea si in zilele de duminica ceea ce a fost foarte obositor

Cursuri de interes

  • Fitoterapie
  • Apiterapie
  • Bazele Mari ale terapiilor complementare
Reflexologie si Presopunctura / Cluj-Napoca- 2018

    Avand in vedere ca am parcurs multe dintre cursurile ANATECOR a fost un curs binevenit si reflexologia si presopunctura, deoarece fie ca vom deveni sau nu terapeuti

cunostintele le putem pune in practica in primul rand si in casele noastre, mai apoi sa le impartasim altora din experienta personala, sau practicand ca atare.

Reflexologie si Presopunctura / Cluj-Napoca- 2018

Cursul de Bioenergie Terapia cu Biocamp sustinut de lector Sorinel Balan este un curs foarte dezvoltat informational, foarte interactiv in care deja de la cursuri integrezi in structurile tale foarte multe informatii. As vrea cat mal multe cursuri si cat mai multe informatii cu Sorinel Balan.

Multumiri

Bioenergoterapie / Iasi-2018

Cursul de bioenergoterapie mi s-a parut invaluit intr-o aura de magie, ca toate cursurile d-lui Sorin Balan. Informatie foarte multa, practica foarte multa. Timpul se extinde, nu realizez cum in 2 zile am putut face atat de multe. In timpul cursului se aduna si se multiplica o energie benefica, intensa luminoasa, vindecatoare extrasenzoriala. Plec de aici simplu incarcat, cu o bucurie inalta neconditionata care te tine o perioada buna, ca o rugaciune facuta in avans si concentrata in cateva ore, iti umple campul astral. Omului absolut minunat, intre neconditionare, lumea nevazuta,  saruta cu mana.

Multumesc, multumesc, multumesc!

Bioenergoterapie / Iasi-2018

Cursul a fost practic si util, destul de complex incepand cu modulul 2 si 3. De bun augur a fost cand ne-am reunit pentru a face practica si a ne raspunde la intrebarile care le-am avut. Cursul ma ajuta sa fiu mai atenta  la ceeace sunt, la ce simte persoana pe care lucrez, la curatirea aurei, la limpezirea mintii, la energizarea corpului.

Multumesc pentru organizarea acestui curs. Sunt interesata in continuare de cursul de Aromaterapie. Imi mai lipsesc 3 cursuri de la Bazele Mari. Prin ANATECOR am urmat cursurile de Tehnician nutritionist, Terapie cu ajutorul plantelor, Calificare masaj, Presopunctura, Reflexoterapie, Terapie cu biocamp si modulul I de Cristaloterapie.

Multumesc

C.P.
Bioenergoterapie / Iasi-2018

Acest curs de hirudoterapie il consider pentru mine ca o complectare a cunostintelor pentru terapiile alternative, domeniu care a devenit deosebit de preocupant si captivant.

Ma simt deosebit de onorata ca am avut oportunitatea sa parcurg acest curs. Felicit lectorul acestui curs, pe d-na profesoara Paller Irina, pentru toate informatiile transmise, si-i doresc multa sanatate si putere sa continue aceasta activitate, in care munceste foarte armonios, sa combine partea de teorie cu cea practica, realizata cu daruire si din tot sufletul.

In acest curs a fost realizata o corelatie foarte interesanta si reusita intre partea stiintifica, adica suportul teoretic si partea aplicativa, pe care o pot considera arta. Deci pot sa afirm ca in acest curs se imbina armonios stiinta si arta deopotriva.

Cu deosebita consideratie ,

R.A.P.
Hirudoterapie / Lugoj 2017

Acest curs de hirudoterapie a fost absolut minunat deoarece am invatat foarte multe despre lipitoare, despre anatomia umana si despre alte subiecte foarte interesante pentru mine, cu mar fi gandirea pozitiva, terapia cu seva de (artar) mesteacan, despre Divinitate. Am invatat cum sa pun lipitorile, cum sa le pun in apa dupa tratament, cum sa aplic compresele. D-na profesoara Irina ne-a invatat pas cu pas care sunt punctele de protocol, care sunt urmarile energetice, chiar daca unii dintre noi nu prea stiam. Mi-am notat si cateva carti pe care sa le cumpar.

D-na profesoara Irina – un om deosebit, ii multumesc.

P.S. L-am tratat pe sotul meu cu lipitori pentru hernie de disc.

G.A.
Hirudoterapie / Lugoj 2017

Stiam de tratamentul cu lipitori dar nu mi-am imaginat ca voi putea accepta sa le vad, dar sa le ating?!

          Fiind adepta a traditiilor “Toate-s vechi si noua-s toate” am incredere in tratamentele verificate in timp, homeopatie, bunicii mei imi povesteau despre aceste lucruri.

Doamna profesoara Irina Paller a reusit sa-mi provoace interesul si mi-am aplicat in prima zi 2 lipitori si 2 in a doua zi.

Am inteles si acceptat mesajele transmise legate de sanatatea noastra si de ajutorul ce-l putem acorda celor din jurul nostru.

                           Va multumesc,

Cu respect

L.P.
Hirudoterapie / Lugoj 2017

Cursul a fost foarte util, am dobandit foarte multe cunostinte de specialitate in domeniul de referinta si nu numai.

D-ul lector Balan a oferit foarte multe exemple practice, evenimente traite personal si a pus accent pe practica si formare de abilitati practice .

Cursul scris (formatul de curs) a fost succint si cuprinzator furnizind o multitudine de elemente teoretice.

Sunt interesat de organizarea unui curs de cristaloterapie la Constanta

Bioenergoterapie / Constanta- 2017
1 2 3 7
X