Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

In primul rand, cursul a fost total diferit de cum mi l-am imaginat cand m-am inscris. Credeam ca vin la curs, ne invata cum sa apasam niste puncte si atat. Dar, a fost uluitor.

In primul rand m-am redescoperit. Mi-a trezit dorinta de a indrepta lucruri legate de mine, de familie, de sanatate si viata.

Cursul asta a insemnat un punct de pornire pentru un nou inceput in viata. Vreau sa devin mai sanatoasa, mai aproape de Dumnezeu ca niciodata, sa ma inconjor numai de dragoste si bunatate, sa le transmit si celor din jurul meu, armonie si echilibru; cu mine insami si in relatie cu cei din jur.

Doamne ajuta!

Masaj Terapeutic / Onesti- 2014

Consider ca modulul de Masaj Terapeutic imbina in mod fericit notiunea de terapie corporala si elemente de Bioenergetica viului. De asemenea asigura un numar semnificativ de ore pentru practica, pentru aprofundarea elementelor, tehnicilor prezentate.

Este de semnalat ca aspect pozitiv existenta unei metode, a unui ghid tiparit care permite informarea corecta si cvasicompleta pentru tematicile si principiile cursului.

Semnalez ca pozitiva si partea de adaptare, de ientificae a unor metode de lucru pentru situatii in care nu avem la dispozitie pentru terapie, un spatiu adecvat. Mi s-a parut util ca abordarile prezentate de alti colegi – participanti la curs, care deja au un cabinet sau au lucrat si au experienta – au fost analizate si ele, pentru a oferi un tablou general al unor practici care au dat rezultate pentru variati pacienti.

La capitolul sugestii as considera util ca eventual – in masura in care predarea cursului nu este perturbata – grupul de cursanti sa petreaca 2 – 3 ore intr-un camin, asezamant sau spital cu posibili viitori pacienti.

Va multumesc

Masaj Terapeutic / Iasi-2013
1 7 8 9
X