Anatecor
Dă mai departe!

 

 

CV Remus Tănase

Remus Tănase

Remus Tănase este o persoană profund interesată de îmbunătățirea Vieții sale și a celorlalți, obținută pe baza experienței personale Pluridisciplinare și în multiple domenii:

FONDATOR (Camera de Comerț și Industrie Arad, RadioTeleviziune Arad, Bursa de mărfuri Arad, Universitatea de Vest Vasile Goldiș, Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Lions Club International, Asociația Națională de Terapii Complementare din România, Rețeaua Binelui, Academia Vieții);

CREATOR de Cunoaștere; de sisteme tehnice; dezvoltare Soft - cel mai cunoscut sistem de turism online românesc din Europa; educație și de producție; de Școală de sănătate, Cursuri de de Terapie Holistică și autor de cărți împreună cu Dr. Virginia Faur - Dezintoxicarea, magia vindecării - recunoscută ca Biblia Sănătății);

LECTOR, TRAINER, LIFE COACH, cursuri de leadership, dezvoltare personală, formare profesională;

LEADER și manager strategic în proiecte de dezvoltare economică cu impact social major (Uniunea Camerelor de Comerț și Industrie, Centrul Logistic Multimodal, Zona Industrială Vest Arad, Centrul de Dezvoltare Stategică Interregională); Omul de afaceri al anului 1995 - ziarul Adevărul;

MANAGER ȘI PROPRIETAR (de afaceri, în producție - fabrica de cămăși; servicii - Agenție de turism și în agricultură - proprietar terenuri);

TERAPEUT în Terapii Holistice; Reflexologie, Energetica Viului, Mind Management, Managementul Vieții;

ADMINISTRATOR (viceprimar Primaria Arad);

În anul 1993, odată cu vestea despre cancerul soției, Remus Tănase a început o poveste nouă. In acel an a înțeles ceva ce îi place să spună mereu tuturor: „VIAȚA ARE PRIORITATE”. A devenit un cercetător pasionat al științelor Vieții care aduc și întrețin sănătatea. A cunoscut multe dintre somitățile acestui sector. În 1996 a avut loc prima conferință ANATECOR (Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România), Asociație al cărei președinte fondator a fost peste 24 de ani. Anatecor a devenit un amfiteatru, dar și un forum național unde Știintele Vieții (anatomia, energetica viului, psihologia, teologia și cunoașterea holistică) s-au pus împreună pentru sănătatea, bunăstarea și împlinirea a zeci de mii de oameni.

Această cercetare de peste 20 ani a generat o cunoaștere specială care a adus cu sine un nou mod de înțelegere și o nouă paradigmă – Holistică, a Vieții.

Susținător neobosit al valorilor Vieții care aduc eliberare, vindecare și împlinire, a sărbătorit mereu împreună cu cercetătorii, terapeuții și pacienții victorii asupra bolilor, suferinței și limitărilor cognitive și dezorientărilor spirituale care reduceau substanțial calitatea vieții multora dintre semenii noștri.

„Trăim într-un secol în care viaţa a devenit principala şi cea mai importantă resursă, a continuității existenței pe această planetă iar ea trebuie conservată, împlinită şi onorată” declară Remus Tănase.

In fata „Apocalipselor” declarate în majoritatea domeniilor (economic, social și politic) Temus Tănase vine mereu cu noi soluții reale care ajută individul, familiile și comunitățile.

„Eu cred că în următorii ani, stilul de viaţă al oamenilor (contribuie cu 60% la calitatea Vieții) va fi unul Holistic. Lumea ştie deja că dacă vrei să ai rezultate remarcabile este necesar să înveți cum să atingi cele mai înalte nivele pe plan fizic, sufletesc şi spiritual. Pentru aceasta este imperios necesară trezirea conştiinţei fiecaruia că e responsabil pentru sănătatea, bunăstarea și împlinirea sa.”. – susţine Remus Tănase, preşedintele fondator ANATECOR.

Este un mod frumos de a privi Viaţa şi, totodată, cea mai simplă metodă pe care o avem la îndemână.

Să înveți să trăiești Viața de la complicat la simplu, obținând rezultate care să-ți aducă echilibru, împlinire și fericire, iată școala căreia i-a sosit timpul.

ȘCOALA ANATECOR și Academia Vieții sunt pregătite pentru a vă oferi asta la cel mai înalt nivel.

X