Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

Cursul a fost nemaipomenit, am invatat lucruri noi care ma ajuta pe mine personal si totodata pot ajuta si eu alte persoane.

Multumesc din suflet domnului profesor Sorinel Balan pentru tot ceea ce m-a i1nvatat si nu in ultimul rand Bunului Dumnezeu ca am intalnit aici oameni minunati cu calitati deosebite, pe care nu-i voi uita niciodata!

Multumesc din suflet ANATECOR pentru tot ceea ce faceti!

Bioenergoterapie / Resita 2017

Ma bucur si ma simt onorata ca am avut ocazia sa particip la acest curs. E o experienta noua, in care am invatat multe noutati, care ma vor ajuta sa-mi imbunatatesc starea de sanatate si apoi voi putea sa-i ajut si pe cei apropiati mie.

Prestatia domnului profesor (Sorinel Balan nota edit.) este de nota 10; ma bucur ca am avut ocazia sa-l cunosc in aceasta viata; am avut foarte multe de invatat de la dansul.

Bioenergoterapie / Resita 2017

Multumim domnului Sorinel Balan pentru cultura minunata si vasta pe care a impartasit-o cu noi, pentru darul lui minunat de a te face sa te simti bine, pentru modul de a preda si de a fi alaturi de noi atunci cand incercam si noi sa facem terapie, multumim pentru modul de a arata practic si de a ne ajuta sa efectuam si noi tehnicile, multumim pentru eforturile intelepte si gandurile bune.

Ii doresc multa sanatate, fericire si numai ganduri bune. Dumnezeu sa il ocroteasca mereu.

Bioenergoterapie / Resita 2017

Cursurile au fost organizate bine dar mi-ar fi placut sa avem mai multa practica si mai mult timp acordat pentru fiecare organ, si zona a corpului.

In general a fost bine, am asteptat de mult aceste cursuri si va multumesc din toata inima.

Anatomia pentru mie este frumoasa dar si grea de aceea necesita mai multa explicatie si in acelas timp o durat mai lunga, mare pentru aprofundare.

Masajul terapeutic – este o arta de la bunul Dumnezeu – pe care trebuie s-o traim si dupa s-o daruim cu atentie si gingasie – din suflet.

Multumesc frumos pentru tot ceea ce am primit prin aceste cursuri.

Masaj Terapeutic / Onesti– 2017

In viata, omul cat traieste invata.

Pentru sine omul investeste timp si cunostinte.

Cunostintele care le-am acumulat de la ANATECOR sunt multe, sunt benefice atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu.

Tehnicile predate de domnii profesori sunt de bun augur.

Sunt profesori cu multa daruire iubire pentru ceea ce fac si ceea ce transmit persoanelor interesate.

Sunt foarte multumita ca am facut aceste cursuri si mi-am imbogatit cunostintele cu multe tehnici pe care nu le stiam in trecut.

Anatecor este o institutie ce a scos multi terapeuti cu rezultate foarte bune si sunt sigura ca si in viitor vor mai fi multi terapeuti cu reultate foarte bune.

Masaj Terapeutic / Onesti– 2017

Despre cursurile Anatecor, nu stiam aproape nimic la inceput, doream sa fac doar un curs de masaj. Frecventand cursurile am constat ca sunt foarte interesante si am acumulat multe cunostinte despre mine si oamenii din jurul meu.

Aceste cursuri m-au ajutat sa-mi organizez mai bine viata si mi-au oferit posibilitatea sa-mi ajut semenii, gratie cunostintelor vaste si noi (pentru mine) ale profesorilor de la toate cursurile la care am participat.

Multumesc tuturor pentru toate informatiile si practicile pe care le-am acumulat.

Multumesc ANATECOR!

Masaj Terapeutic / Onesti– 2017

Pentru mine cursurile de reflexoterapie si presopunctura au fost in primul rand un ajutor personal. M-au ajutat sa ma inteleg mai bine pe mine, ca om, ca structura sa ma echilibrez in multe aspecte ale vietii.

In al doilea rand m-au ajutat sa imi descopar o pasiune – aceea de a ajuta oamenii, si de a ma apropia de ei.

Consider lectorii ANATECOR oameni deosebiti si ii admir pentru ceea ce fac. D-ul profesor Stefea a impartasit o cunoastere care a atins zona emotionala si m-a determinat sa-mi pun foarte multe intrebari legate de ceea ce suntem. M-a determinat sa ma uit mai mult la mine si sa-mi caut armonia. Il apreciez pentru informatia structurata si de impact.

Domnul bulilete a complectat foarte bine aceasta informatie, mai practic si motivt spre a lucra. Iar doamna Irina Paller m-a facut sa apreciez celula.

Sunt foarte bucuroasa ca am ales sa fac aceste cursuri, nu neaparat pentru a profesa cat pentru castigul meu personal.

Cu multumiri,

M.T.
Reflexologie si Presopunctura / Bacau-2017

Am asteptat cu mare drag si placere sa fac aceste cursuri exceptionale de a invata lucruri despre reflexoterapie cu aceste zone reflexogene foarte exceptionale de a invata unde sunt situate zonele in talpile picioarelor, iar presopunctura care este ceva foarte exceptional de a sti in corpul nostru uman cate meridiane energetice trec prin el, dar si in acelas timp sa tinem cont ca aceste meridiane sunt necesare si in masajul terapeutic.

Vreau sa le multumesc profesorilor ca m-au invatat aceste lucruri extraordinare in care eu personal nu aveam de unde sa stiu, si as mai vrea sa le multumesc de toata rabdarea si predarea acestor elemente, despre aceste lucruri fenomenale, si vreau ca bunul Dumnezeu sa le dea multa sanatate si rabdare de a invata aceste lucruri exceptionale pe altii cum m-au invatat si pe mine.

 

Cu stima si respect!

Reflexologie si Presopunctura / Bacau-2017

          Am asteptat cu interes si nerabdare organizarea cursului de Reflexo si Presopunctura. Rasfoind cartile d-lui Stefea imi doream foarte mult sa il cunosc si sa il am ca si profesor. Pentru mine aceste doua cursuri sunt cheia activitatii mele! Dl. Prof. Stefea ne-a impartasit extrem de multe informatii din harul si experienta sa; aceste informatii fiind sustinute practic si experimentate cu d-ul Nicu Bulilete, care de asemenea in entuziasmul si experienta lui ne-a ghidat in aceasta lume a reflexo si a presopuncturii!

Sunt foarte incantata de aceste cursuri organizate de ANATECOR extrem de bine sustinute de lectori de exceptie, extrem de bine pregatiti, oameni cu har, oameni care iubesc oameni!

Astept cu nerabdare sa particip la urmatoarele cursuri organizate de ANATECOR!

Va multumesc!

Reflexologie si Presopunctura / Bacau-2017

Un curs frumos si bogat, plin de mistere si cheile lor, cu elemente ce au uimit pe toata lumea.

Am primit acces intr-un univers extrem de vast si interesant, am descoperit raspunsuri la intrebari vechi si la perspective noi.

Lucrez pentru a indeplini conditia pentru modulul IV.

Multumesc

Bioenergoterapie / Cluj-Napoca- 2017
1 2 3 5
X