Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

Mi-a placut foarte mult ca exista o abordare holística a omului, si se pune accent pe cauzele aparitiei bolilor, de a face pacientul constient de greselile sale, atat in alimentatie, comportament, si atitudinea fata de viata.

Profesorii au fost foarte bine pregatiti, cu experienta in domeniu, si ma bucur ca ne-au transmis cu mare bucurie pasiunea lor pentru plante, terapii naturale, cercetare, vindecare.

Materialele de curs bine realizate. Dar in numar foarte mare, e foarte multa materie, as fi preferat sa fie mai mult timp de pregatire pentru exammen.

A fost foarte frumos si util cursul!

Multumesc!

Bazele terapiei cu plante medicinale / Arad-2017

Participarea la acest curs mi-a adus foarte multe informatii practice, pe care le-am si exercitat.

Mi-am dezvoltat abilitatea de a recunoaste plantele si dorinta de a cunoaste cat mai multe despre aceasta lume magica.

Cele patru cursuri mi-au complectat notiunile despre latura holística a fiintei. Am inteles ca boala este de fapt un dezechilibru emotional si se poate remedia prin constientizare si apropiere de partea divina a fiintei.

Multumesc pentru tot ce faceti!

Ca sugestie, as adauga o parte practica, mai ales ca este perioada de recoltare a plantelor medicinale. Ne-ar ajuta sa recunoastem mai usor plantele.

Felicitari pentru munca frumoasa pe care o faceti!

Cu respect si admiratie !

Bazele terapiei cu plante medicinale / Arad-2017

Am ales acest curs, deoarece sunt studenta la facultatea de Farmacie, specializarea Nutritie si Dietetica, si imi doresc sa ma specializez in terapiile complementare. Toate informatiile primite la acest curs au venit foarte bine in completarea cunostintelor dobandite la cursurile de la facultate.

Multumesc mult!

Voi recomanda!

B.I.
Bazele terapiei cu plante medicinale / Arad-2017

Curs bioenergo – foarte bun

Curs excepcional, lector minunat! si profesionist!

Sugestii de cursuri cu Corina Hortopan:

  • Cristaloterapie – avansat / practica / elemente avansate sau meditatii
  • Cromoterapie
  • Bioenergoterapie – nivel avansat / practica / intalniri lunare sau la 2-3 luni
  • Practica – lucru aplicat pe colegi sau diverse metode

 

Multumesc

Bioenergoterapie / Bucuresti 2017

Eu am urmat si cursul de cristaloterapie cu d-na Corina Hortopan, ceea ce m-a ajutat sa-mi fac o parere despre d-na lector si cat despre cursurile tinute de dansa.

Cele doua cursuri au fost o revelatie ptr. mine. Foarte bine organizate, structurate si pline de informatii ajutatoare si utile. In timpul cursurilor am pus intrebari la care d-na lector mi-a raspuns fara a se supara, sau ma repezi, chiar daca poate nu faceau parte din curs.

Din partea d-nei lector am simtit iubire, daruire, pasiune si intelegere fata de cursanti si PROFESIONALISM. Mi-a facut o reala placere si voi recomanda cu caldura tuturor celor care vor dori sa urmeze cristaloterapie si bioenergoterapie sa vina la ANATECOR la cursurile d-nei lector Corina Hortopan.

Propuneri:

curs de cristaloterapie  avansati sau perfeccionare

  • curs radiestezie si inforenergetica
  • curs cromoterapie cu d-na lector Corina Hortopan.
  • ¡!! Mai multa practica ( eventual adaugarea a unui modul la cele 7 obligatirii) deoarece “teoria ca teoria, practica ne omoara”
  • ¡!! Organizarea (expl. Lunar) a unor sesiuni de practica, meditatie, discutii pe baza cazurilor intalnite, diverse intalniri, etc. Pentru cristaloterapie si bioenergo (cel putin aceste doua specializari si altele cu d-na lector Corina Hortopan).

 

Multumesc pentru tot!!!

A.M.
Bioenergoterapie / Bucuresti 2017

Cursul de Bioenergoterapie, pentru mine a fost un curs de mult ajutor, completandu-mi pregatirea din domeniul meu de activitate.

Il consider un curs folositor si bun pentru orice persoana care doreste sa-si aprofundeze cunostintele din domeniul energetic.

Eu am rezonat foarte bine cu acest curs inca de la inceput.

Imi place pregatirea, modul in care d-na Hortopan a stiut sa ne transmita noua cursantilor aceasta terapie, modul de lucru si faptul ca totul a fost interactiv.

Multumesc pentru tot ce am invatat la acest curs si totodata tuturor cadrelor pe care am avut bucuria sa-i cunosc si care fac din ANATECOR, o scoala frumoasa, folositoare si putin “altfel”.

C.S.
Bioenergoterapie / Bucuresti 2017

Cursul a fost foarte frumos sustinut de dl. profesor Stefea. A fost o reala placere sa particip la acest curs datorita simplei prezente a d-lui profesor, fiind o prestanta carismatica si un bun orator.

Ca si continut cursul a fost foarte complex in special Presopunctura, iar perioada scurta nepermitand aprofundarea acestei vaste terapii. Practica ar fi fost binevenita! Este adevarat ca probabil ar avea nevoie de cel putin 6 luni de curs Presopunctura pentru a practica cu incredere apoi, pe cei care ne solicita.

Un aspect ce tine de organizare a fost deranjant: la mai multe cursuri s-au schimbat datele care in care s-au tinut prelegerile, astfel eu facandu-mi anumite planuri nu am putut urma noile cursuri cu date modificate.

Multumesc

Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2017

Cursul de reflexologie si presopunctura mi s-a parut foarte bine structurat, foarte bine explicat si usor de asimilat informatia respectiva. Fiind foarte bine explicat, continutul care anterior cursului mi s-au parut greu de retinut, dupa parcurgerea materiei, acestea au capatat sens si logica.

Extrem de utila mi s-a parut si partea practica a cursului, starnind in mine dorinta de a executa cat mai des aceste tehnici.

Multumesc pentru toata experienta,

N.A.
Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2017

Va multumesc din suflet ptr. contributia dumneavoastra!

Ati reusit sa transmiteti foarte bine in special cum sa fim buni terapeuti, calitatile necesare ptr. a ajuta cat mai bine oamenii in suferinta. Sfaturile din cazuistica bogata au fost foarte bine alese. Asteptam cu nerabdare cartea cu cazurile noi interesante.

Sugestie: mai bine se mai lungeste nr. de zile pentru curs, insa mai multa practica e binevenita, si la preso (in special) si la reflexo.

 

Cu multumiri si deosebita recunostinta

 

P.S. De remarcat cu bucurie simtul umorului fin, foarte bine dezvoltat

C.C
Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2017

Cursul a fost nemaipomenit, am invatat lucruri noi care ma ajuta pe mine personal si totodata pot ajuta si eu alte persoane.

Multumesc din suflet domnului profesor Sorinel Balan pentru tot ceea ce m-a i1nvatat si nu in ultimul rand Bunului Dumnezeu ca am intalnit aici oameni minunati cu calitati deosebite, pe care nu-i voi uita niciodata!

Multumesc din suflet ANATECOR pentru tot ceea ce faceti!

Bioenergoterapie / Resita 2017
1 2 3 6
X