Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

Acest curs de hirudoterapie a fost absolut minunat deoarece am invatat foarte multe despre lipitoare, despre anatomia umana si despre alte subiecte foarte interesante pentru mine, cu mar fi gandirea pozitiva, terapia cu seva de (artar) mesteacan, despre Divinitate. Am invatat cum sa pun lipitorile, cum sa le pun in apa dupa tratament, cum sa aplic compresele. D-na profesoara Irina ne-a invatat pas cu pas care sunt punctele de protocol, care sunt urmarile energetice, chiar daca unii dintre noi nu prea stiam. Mi-am notat si cateva carti pe care sa le cumpar.

D-na profesoara Irina – un om deosebit, ii multumesc.

P.S. L-am tratat pe sotul meu cu lipitori pentru hernie de disc.

G.A.
Hirudoterapie / Lugoj 2017

Stiam de tratamentul cu lipitori dar nu mi-am imaginat ca voi putea accepta sa le vad, dar sa le ating?!

          Fiind adepta a traditiilor “Toate-s vechi si noua-s toate” am incredere in tratamentele verificate in timp, homeopatie, bunicii mei imi povesteau despre aceste lucruri.

Doamna profesoara Irina Paller a reusit sa-mi provoace interesul si mi-am aplicat in prima zi 2 lipitori si 2 in a doua zi.

Am inteles si acceptat mesajele transmise legate de sanatatea noastra si de ajutorul ce-l putem acorda celor din jurul nostru.

                           Va multumesc,

Cu respect

L.P.
Hirudoterapie / Lugoj 2017

Cursul a fost foarte util, am dobandit foarte multe cunostinte de specialitate in domeniul de referinta si nu numai.

D-ul lector Balan a oferit foarte multe exemple practice, evenimente traite personal si a pus accent pe practica si formare de abilitati practice .

Cursul scris (formatul de curs) a fost succint si cuprinzator furnizind o multitudine de elemente teoretice.

Sunt interesat de organizarea unui curs de cristaloterapie la Constanta

Bioenergoterapie / Constanta- 2017

Primul curs pe care l-am facut a fost in urma cu 9 ani si in acest interval pana in prezent, cred ca nu au fost cursuri la care sa nu particip. Mereu am spus de cate ori am avut ocazia de a intalni oameni, referindu-ma la profesori, ca sunt oameni care de putine ori in viata ai ocazia sa-i intalnesti.

Tot respectul pentru pregatirea acestor persoane deosebite.

Doresc daca este posibil sa se organizeze la Constanta cursul de geobiologie.

Bioenergoterapie / Constanta- 2017

Un gand bun

Am venit la gandul bun semanat de dl. Sorinel Balan pe toata durata cursului de terapie cu biocamp.

Pentru mine si ai mei terapia este primordiala si eficienta noua.

Multumiri tuturor organizatorilor si mi-asi dori organizarea mai multor cursuri care ar fi pentru terapeut.

G.I.
Bioenergoterapie / Constanta- 2017

Mi-a placut foarte mult ca exista o abordare holística a omului, si se pune accent pe cauzele aparitiei bolilor, de a face pacientul constient de greselile sale, atat in alimentatie, comportament, si atitudinea fata de viata.

Profesorii au fost foarte bine pregatiti, cu experienta in domeniu, si ma bucur ca ne-au transmis cu mare bucurie pasiunea lor pentru plante, terapii naturale, cercetare, vindecare.

Materialele de curs bine realizate. Dar in numar foarte mare, e foarte multa materie, as fi preferat sa fie mai mult timp de pregatire pentru exammen.

A fost foarte frumos si util cursul!

Multumesc!

Bazele terapiei cu plante medicinale / Arad-2017

Participarea la acest curs mi-a adus foarte multe informatii practice, pe care le-am si exercitat.

Mi-am dezvoltat abilitatea de a recunoaste plantele si dorinta de a cunoaste cat mai multe despre aceasta lume magica.

Cele patru cursuri mi-au complectat notiunile despre latura holística a fiintei. Am inteles ca boala este de fapt un dezechilibru emotional si se poate remedia prin constientizare si apropiere de partea divina a fiintei.

Multumesc pentru tot ce faceti!

Ca sugestie, as adauga o parte practica, mai ales ca este perioada de recoltare a plantelor medicinale. Ne-ar ajuta sa recunoastem mai usor plantele.

Felicitari pentru munca frumoasa pe care o faceti!

Cu respect si admiratie !

Bazele terapiei cu plante medicinale / Arad-2017

Am ales acest curs, deoarece sunt studenta la facultatea de Farmacie, specializarea Nutritie si Dietetica, si imi doresc sa ma specializez in terapiile complementare. Toate informatiile primite la acest curs au venit foarte bine in completarea cunostintelor dobandite la cursurile de la facultate.

Multumesc mult!

Voi recomanda!

B.I.
Bazele terapiei cu plante medicinale / Arad-2017

Curs bioenergo – foarte bun

Curs excepcional, lector minunat! si profesionist!

Sugestii de cursuri cu Corina Hortopan:

  • Cristaloterapie – avansat / practica / elemente avansate sau meditatii
  • Cromoterapie
  • Bioenergoterapie – nivel avansat / practica / intalniri lunare sau la 2-3 luni
  • Practica – lucru aplicat pe colegi sau diverse metode

 

Multumesc

Bioenergoterapie / Bucuresti 2017

Eu am urmat si cursul de cristaloterapie cu d-na Corina Hortopan, ceea ce m-a ajutat sa-mi fac o parere despre d-na lector si cat despre cursurile tinute de dansa.

Cele doua cursuri au fost o revelatie ptr. mine. Foarte bine organizate, structurate si pline de informatii ajutatoare si utile. In timpul cursurilor am pus intrebari la care d-na lector mi-a raspuns fara a se supara, sau ma repezi, chiar daca poate nu faceau parte din curs.

Din partea d-nei lector am simtit iubire, daruire, pasiune si intelegere fata de cursanti si PROFESIONALISM. Mi-a facut o reala placere si voi recomanda cu caldura tuturor celor care vor dori sa urmeze cristaloterapie si bioenergoterapie sa vina la ANATECOR la cursurile d-nei lector Corina Hortopan.

Propuneri:

curs de cristaloterapie  avansati sau perfeccionare

  • curs radiestezie si inforenergetica
  • curs cromoterapie cu d-na lector Corina Hortopan.
  • ¡!! Mai multa practica ( eventual adaugarea a unui modul la cele 7 obligatirii) deoarece “teoria ca teoria, practica ne omoara”
  • ¡!! Organizarea (expl. Lunar) a unor sesiuni de practica, meditatie, discutii pe baza cazurilor intalnite, diverse intalniri, etc. Pentru cristaloterapie si bioenergo (cel putin aceste doua specializari si altele cu d-na lector Corina Hortopan).

 

Multumesc pentru tot!!!

A.M.
Bioenergoterapie / Bucuresti 2017
1 2 3 4 5 9
X