Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

Sunt foarte multumita de bogatia de informatie pe care ne-a predat-o la cursul de reflexo – preso in maniera holística intrucat vine si umple un gol de informatie care la alte cursuri de dezvoltare personala nu-ti sunt specificate si anume:

 • importanta exercitiilor energetice care asigura impamantarea si care anume;
 • formule psiho-spirituale de purificare, de crestere a stimei de sine – care dau vibratie inalta, curata Noiesicul si te protejaza sa nu preiei bile negre din Noiesicul pacientului in timpul terapiei de a aduce iubirea inauntru … si imanenta iubiri care da plinatate, bucurie, homeostazie, fericire si de aici poti darui oamenilor neconditionat – mojiciile unora parandu-ne derizorii.
 • Scara evoutiei spirituale cu cele 7 trepte pe care pacientii in timpul cazuisticii – au imbratisat-o – li s-aparut exceptionala – dintre care unii sunt terapeuti sau psihologi de profesie.
 • Formulele de psiho-spiritualitate de evolutie spirituala – care vin si sterg programele negative implantate de noi sau de altii in trecut si le inlocuieste cu programe de iubire neconditionata. Mai mult sterge programele negative ale mosilor si stramosilor, rude, familie, de la creatie si pana azi – imbinandu-le cu programe de iubire neconditionata, vitalitate maxima, prosperitate, iubire, armonie, excelente si chiar functioneaza!
 • Ar fi necesar explicare mai detaliata a ce fac chacrele, cum functioneaza, ce este fiecare camp, cum arata, ce tip de viata are ( moare o data cu corpul fizic ) la energetica viului ca sa faca mai bine legatura cu cursul de preso-reflexo holistic.

Mi-am dat seama ca masajul reflexo-preso nu functioneaza daca la nivel de camp eterico-fizic – care camp eteric ( matricea ) protejaza astralul – dar cum campul astral protejaza cazualul – campul intencional, practic masajul reflexo-preso pana la nivelul ac. c. actioneaza.

E.A.
Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2018

Impresiile despre cursurile la care  am participat pana in prezent la ANATECOR:

Energetica Viului: materia nu a fost expusa pe intelesul tuturor cursantilor, metoda de predare dezorganizata;

Bazele fundamentale ale terapiilor complementare: metoda de predare antrenanta, am apreciat modul de expunere;

Anatomie: sistem de predare invechit, rigiditate in atitudinea profesorului de a gasi cai catre cursanti, punti de legatura;

Reflexo – Preso: metoda de predare antrenanta, mod de exprimare pe intelesul tuturor cursantilor, flexibilitate si dorinta de a ajuta viitorilor terapeuti in formarea lor;

RAI : Curs antrenent si inspirational in a deveni terapeutii de maine.

Apreciez fincare profesor in parte pentru timpul pe care si l-au rupt si distanta pe care au parcurso majoritatea dintre dansii pentru a veni sa ne impartaseasca din experientele si cunoasterea dobandita.

Foarte important ca din calitatea de terapeuta  au transmis informatiile din experienta dansilor.

Sunt recunoscatoare pentru drumul parcurs pana acum, au dus scoala ANATECOR pentru a urma cunostinte de nutritie, pe care nu am reusit sa le parcurg pana acum. Astfel spus, am cautat informatiile corecte despre cum sa ma alimentez corect, insa am gasita ceva si mai important: hrana pentru suflet.

 

R.D.
Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2018

Avand in vedere faptul ca eu m-am hotarat sa urmez cursurile ANATECOR pentru a-mi pune in ordine in informatii ( pe de o parte) si pentru a obtine informatii noi  ( pe de alta parte ), pot spune ca asteptarile mele au fost satisfacute.

Informatiile au fost completate de exemple, am gasit raspuns la intrebarile adresate si sprijin si intelegere in lectorii ANATECOR.

Imi doresc ca oferta ANATECOR sa cuprinda pe viitor cursul de radiestezie, theta healing si modulele de avansati pentru cristaloterapie.

Multumesc tuturor lectorilor pentru indrumare, in special domnului Stefea pe care il consider un adevarat mentor.

Viata mea s-a schimbat complet din momentul in care am devenit cursant ANATECOR.

Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2018

+ -uri :

Cursul de reflexoterapie si presopunctura a fost structurat astfel incat partea psihosomatica a bolilor si a terapiei a fost prezentata de fiecare data, la fiecare modul.

La cursuri am experimentat mai bine terapia

‘- -uri : Mi-ar placea ca un curs de talia aceasta sa introduca mai multe zile de pura practica de masaj

Mi-as dori sa particip la cursuri de aromoterapie si nutritie.

 

Va multumesc!

 

Reflexologie si Presopunctura / Cluj-Napoca- 2018

Aspecte pozitive:

 • experienta practica a formatorului impartasite
 • incurajarea participantilor
 • informatii noi si foarte interesante

Aspecte negative

 • organizarea si in zilele de duminica ceea ce a fost foarte obositor

Cursuri de interes

 • Fitoterapie
 • Apiterapie
 • Bazele Mari ale terapiilor complementare
Reflexologie si Presopunctura / Cluj-Napoca- 2018

    Avand in vedere ca am parcurs multe dintre cursurile ANATECOR a fost un curs binevenit si reflexologia si presopunctura, deoarece fie ca vom deveni sau nu terapeuti

cunostintele le putem pune in practica in primul rand si in casele noastre, mai apoi sa le impartasim altora din experienta personala, sau practicand ca atare.

Reflexologie si Presopunctura / Cluj-Napoca- 2018

Cursul de Bioenergie Terapia cu Biocamp sustinut de lector Sorinel Balan este un curs foarte dezvoltat informational, foarte interactiv in care deja de la cursuri integrezi in structurile tale foarte multe informatii. As vrea cat mal multe cursuri si cat mai multe informatii cu Sorinel Balan.

Multumiri

Bioenergoterapie / Iasi-2018

Cursul de bioenergoterapie mi s-a parut invaluit intr-o aura de magie, ca toate cursurile d-lui Sorin Balan. Informatie foarte multa, practica foarte multa. Timpul se extinde, nu realizez cum in 2 zile am putut face atat de multe. In timpul cursului se aduna si se multiplica o energie benefica, intensa luminoasa, vindecatoare extrasenzoriala. Plec de aici simplu incarcat, cu o bucurie inalta neconditionata care te tine o perioada buna, ca o rugaciune facuta in avans si concentrata in cateva ore, iti umple campul astral. Omului absolut minunat, intre neconditionare, lumea nevazuta,  saruta cu mana.

Multumesc, multumesc, multumesc!

Bioenergoterapie / Iasi-2018

Cursul a fost practic si util, destul de complex incepand cu modulul 2 si 3. De bun augur a fost cand ne-am reunit pentru a face practica si a ne raspunde la intrebarile care le-am avut. Cursul ma ajuta sa fiu mai atenta  la ceeace sunt, la ce simte persoana pe care lucrez, la curatirea aurei, la limpezirea mintii, la energizarea corpului.

Multumesc pentru organizarea acestui curs. Sunt interesata in continuare de cursul de Aromaterapie. Imi mai lipsesc 3 cursuri de la Bazele Mari. Prin ANATECOR am urmat cursurile de Tehnician nutritionist, Terapie cu ajutorul plantelor, Calificare masaj, Presopunctura, Reflexoterapie, Terapie cu biocamp si modulul I de Cristaloterapie.

Multumesc

C.P.
Bioenergoterapie / Iasi-2018

Acest curs de hirudoterapie il consider pentru mine ca o complectare a cunostintelor pentru terapiile alternative, domeniu care a devenit deosebit de preocupant si captivant.

Ma simt deosebit de onorata ca am avut oportunitatea sa parcurg acest curs. Felicit lectorul acestui curs, pe d-na profesoara Paller Irina, pentru toate informatiile transmise, si-i doresc multa sanatate si putere sa continue aceasta activitate, in care munceste foarte armonios, sa combine partea de teorie cu cea practica, realizata cu daruire si din tot sufletul.

In acest curs a fost realizata o corelatie foarte interesanta si reusita intre partea stiintifica, adica suportul teoretic si partea aplicativa, pe care o pot considera arta. Deci pot sa afirm ca in acest curs se imbina armonios stiinta si arta deopotriva.

Cu deosebita consideratie ,

R.A.P.
Hirudoterapie / Lugoj 2017
1 2 3 4 9
X