Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

Cursul de Bioenergoterapie, pentru mine a fost un curs de mult ajutor, completandu-mi pregatirea din domeniul meu de activitate.

Il consider un curs folositor si bun pentru orice persoana care doreste sa-si aprofundeze cunostintele din domeniul energetic.

Eu am rezonat foarte bine cu acest curs inca de la inceput.

Imi place pregatirea, modul in care d-na Hortopan a stiut sa ne transmita noua cursantilor aceasta terapie, modul de lucru si faptul ca totul a fost interactiv.

Multumesc pentru tot ce am invatat la acest curs si totodata tuturor cadrelor pe care am avut bucuria sa-i cunosc si care fac din ANATECOR, o scoala frumoasa, folositoare si putin “altfel”.

C.S.
Bioenergoterapie / Bucuresti 2017

Cursul a fost foarte frumos sustinut de dl. profesor Stefea. A fost o reala placere sa particip la acest curs datorita simplei prezente a d-lui profesor, fiind o prestanta carismatica si un bun orator.

Ca si continut cursul a fost foarte complex in special Presopunctura, iar perioada scurta nepermitand aprofundarea acestei vaste terapii. Practica ar fi fost binevenita! Este adevarat ca probabil ar avea nevoie de cel putin 6 luni de curs Presopunctura pentru a practica cu incredere apoi, pe cei care ne solicita.

Un aspect ce tine de organizare a fost deranjant: la mai multe cursuri s-au schimbat datele care in care s-au tinut prelegerile, astfel eu facandu-mi anumite planuri nu am putut urma noile cursuri cu date modificate.

Multumesc

Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2017

Cursul de reflexologie si presopunctura mi s-a parut foarte bine structurat, foarte bine explicat si usor de asimilat informatia respectiva. Fiind foarte bine explicat, continutul care anterior cursului mi s-au parut greu de retinut, dupa parcurgerea materiei, acestea au capatat sens si logica.

Extrem de utila mi s-a parut si partea practica a cursului, starnind in mine dorinta de a executa cat mai des aceste tehnici.

Multumesc pentru toata experienta,

N.A.
Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2017

Va multumesc din suflet ptr. contributia dumneavoastra!

Ati reusit sa transmiteti foarte bine in special cum sa fim buni terapeuti, calitatile necesare ptr. a ajuta cat mai bine oamenii in suferinta. Sfaturile din cazuistica bogata au fost foarte bine alese. Asteptam cu nerabdare cartea cu cazurile noi interesante.

Sugestie: mai bine se mai lungeste nr. de zile pentru curs, insa mai multa practica e binevenita, si la preso (in special) si la reflexo.

 

Cu multumiri si deosebita recunostinta

 

P.S. De remarcat cu bucurie simtul umorului fin, foarte bine dezvoltat

C.C
Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti 2017

Cursul a fost nemaipomenit, am invatat lucruri noi care ma ajuta pe mine personal si totodata pot ajuta si eu alte persoane.

Multumesc din suflet domnului profesor Sorinel Balan pentru tot ceea ce m-a i1nvatat si nu in ultimul rand Bunului Dumnezeu ca am intalnit aici oameni minunati cu calitati deosebite, pe care nu-i voi uita niciodata!

Multumesc din suflet ANATECOR pentru tot ceea ce faceti!

Bioenergoterapie / Resita 2017

Ma bucur si ma simt onorata ca am avut ocazia sa particip la acest curs. E o experienta noua, in care am invatat multe noutati, care ma vor ajuta sa-mi imbunatatesc starea de sanatate si apoi voi putea sa-i ajut si pe cei apropiati mie.

Prestatia domnului profesor (Sorinel Balan nota edit.) este de nota 10; ma bucur ca am avut ocazia sa-l cunosc in aceasta viata; am avut foarte multe de invatat de la dansul.

Bioenergoterapie / Resita 2017

Multumim domnului Sorinel Balan pentru cultura minunata si vasta pe care a impartasit-o cu noi, pentru darul lui minunat de a te face sa te simti bine, pentru modul de a preda si de a fi alaturi de noi atunci cand incercam si noi sa facem terapie, multumim pentru modul de a arata practic si de a ne ajuta sa efectuam si noi tehnicile, multumim pentru eforturile intelepte si gandurile bune.

Ii doresc multa sanatate, fericire si numai ganduri bune. Dumnezeu sa il ocroteasca mereu.

Bioenergoterapie / Resita 2017

Cursurile au fost organizate bine dar mi-ar fi placut sa avem mai multa practica si mai mult timp acordat pentru fiecare organ, si zona a corpului.

In general a fost bine, am asteptat de mult aceste cursuri si va multumesc din toata inima.

Anatomia pentru mie este frumoasa dar si grea de aceea necesita mai multa explicatie si in acelas timp o durat mai lunga, mare pentru aprofundare.

Masajul terapeutic – este o arta de la bunul Dumnezeu – pe care trebuie s-o traim si dupa s-o daruim cu atentie si gingasie – din suflet.

Multumesc frumos pentru tot ceea ce am primit prin aceste cursuri.

Masaj Terapeutic / Onesti– 2017

In viata, omul cat traieste invata.

Pentru sine omul investeste timp si cunostinte.

Cunostintele care le-am acumulat de la ANATECOR sunt multe, sunt benefice atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu.

Tehnicile predate de domnii profesori sunt de bun augur.

Sunt profesori cu multa daruire iubire pentru ceea ce fac si ceea ce transmit persoanelor interesate.

Sunt foarte multumita ca am facut aceste cursuri si mi-am imbogatit cunostintele cu multe tehnici pe care nu le stiam in trecut.

Anatecor este o institutie ce a scos multi terapeuti cu rezultate foarte bune si sunt sigura ca si in viitor vor mai fi multi terapeuti cu reultate foarte bune.

Masaj Terapeutic / Onesti– 2017

Despre cursurile Anatecor, nu stiam aproape nimic la inceput, doream sa fac doar un curs de masaj. Frecventand cursurile am constat ca sunt foarte interesante si am acumulat multe cunostinte despre mine si oamenii din jurul meu.

Aceste cursuri m-au ajutat sa-mi organizez mai bine viata si mi-au oferit posibilitatea sa-mi ajut semenii, gratie cunostintelor vaste si noi (pentru mine) ale profesorilor de la toate cursurile la care am participat.

Multumesc tuturor pentru toate informatiile si practicile pe care le-am acumulat.

Multumesc ANATECOR!

Masaj Terapeutic / Onesti– 2017
1 2 3 4 5 6 9
X