Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

In acest curs, inca de la primele ore, m-am regasit pe mine, mi-am identificat puncte slabe dar si puncte tari, mi-a schimbat optica in relatia cu mine si cu cei din jurul meu.

Sunt fericita ca am cunoscut profesori atat de deschisi in a da informatia, in a raspunde intrebarilor noastre si, nu in ultimul rand, am cunoscut oameni minunati – colegii mei. De la fiecare, atat profesori, cat si colegi, am invatat, am evaluat, am crescut.

Personal, ca recomandare, va rog sa continuati sa faceti ceea ce faceti, pentru ca faceti bine, in primul rand sufletului.

Va multumesc pentru tot ceea ce mi-ati daruit si va iubesc.

R.I.
Reflexologie si Presopunctura / Resita 2016

In primul rand ma bucur din suflet pentru faptul ca am participat la acest curs, unde venisem initial pentru mine, pentru a afla cat mai multe raspunsuri la unele intrebari pe care le aveam.

In timpul cursului, am observat o schimbare in bine a propriei persoane, un alt mod de a aborda situatia cu care ma confrunt. Am invatat cum pot fi in ARMONIE cu mine si cu cei din jurul meu, inainte fiind o persoana agitata si pesimista. Am cunoscut oameni frumosi, si domnii profesori care ne-au ajutat pe mine si pe ceilalti colegi, sunt bucuroasa ca i-am cunoscut, oameni deschisi si frumosi la suflet, care de multe ori, mi-au umezit ochii.

In concluzie, pot sa multumesc lui Dumnezeu pentru ca a facut posibila organizarea acestui curs la Resita si cadrelor didactice pentru daruirea neconditionata de care au dat dovada.

S.D.
Reflexologie si Presopunctura / Resita - 2016

Un curs foarte interesant, care mi-a cimentat cunostintele capatate in alte cursuri (anatomie, reflexoterapie), doamna prof. Irina Paller avand o metoda prin care cu usurinta am inteles modul in care actioneaza lipitorile si capatand incredere.

In perioada de practica am capatat incredere in noi, ca putem practica cu usurinta aceasta terapie.

Doamna prof. Paller se face usor inteleasa in predare deoarece imbina in predare cunostintele sale de anatomie si refloxoterapie si insista in predare pana cand vede ca este deplin inteleasa.

A.R.
Hirudoterapie / Constanta- 2016

Sunt incantat de faptul ca am urmat acest curs.

Datorita faptului ca ani de zile in perioada anilor `80 atunci cand lucram in cooperativa mestesugareasca (ARRUBIUM, Macin) fiind singura cooperativa din tara care exporta la acea vreme lipitori catre Elvetia, doua tone saptamanal. Lipitori care erau transportate in conditii speciale, pentru a ajunge intregi la destinatie. Ma bucur de faptul ca am urmat acest curs din care am invatat ce proprietati au acesti puisori asupra organismului uman pentru echilibrarea lui.

Ca sugestie as dori sa luptam mai mult pentru a incuraja pe cei suferinzi sa opteze catre aceste terapii naturiste.

Cu mult respect,

L.B.
Hirudoterapie / Constanta- 2016

Atat cursurile ANATECOR cat si domnii profesori sunt un exemplu de urmat.

M-am simtit minunat pe parcursul acestor luni (ianuarie-august), am invatat lucruri minunate, am primit raspunsuri pe masura intrebarilor. Domnii profesori sunt minunati. Nu m-as plictisi sa stau zile intregi sa sa-i ascult. Ii iubesc mult.

Am convingerea ca oricine ar urma cursurile ANATECOR

si-ar schimba total viata si in primul rand modul de gandire.

Mi-as dori nespus de mult sa reusesc sa conving cat mai multi oameni sa participe la aceste minunate cursuri si sa facem si la Oradea. M-as bucura enorm.

Va multumesc pentru tot. Va iubesc.

Reflexologie si Presopunctura / Arad- 2016

Cursul de Reflexologie si Presopunctura al domnului Stefea a fost o lectie  de viata, aducand plus valoare prin abordarea holistica a terapiilor complementare, prin viziunea spirituala asupra bolilor, dar poate nici toate acestea n-ar fi fost atat de interesante daca n-ar fi fost prezentate de carismaticul domn profesor; dansul are un real talent pedagogic si ne-a indus o stare foarte funa pe toate planurile.

Cu mii de multumiri.

Reflexologie si Presopunctura / Bucuresti- 2016

Am urmat in cadrul ANATECOR , cursul de Bioenergoterapie si Masaj Terapeutic.Inca din prima zi de curs (Bioenergoterapie) care s-a desfasurat la Constanta, mi-am clarificat foarte multe lucruri, am invatat sa controlez anumite fenomene si am sesizat, la finalizarea celor trei module o dezvoltare a capacitatilor extrasenzoriale – cursul a fost de exceptie. Profesorul a dat dovada de rabdare, intelegere, capacitate de a sintetiza informatiile si de a le distribui cursantilor intr-un mod adaptat fiecaruia,dupa nivelul de cunoastere existent.

De altfel, dl.Profesor Balan (Sorinel Vicenziu n.red.) m-a ajutat sa imi clarific o serie de notiuni in cadrul cursului de Cristaloterpie, organizat la Iasi (Modulul I).

In urma absolvirii acestor cursuri am sesizat o evolutie atat in plas spiritual cat si in plan fizic si mental.

Am continuat prin a urma cursul de Masaj Terapeutic, unde l-am intalnit pe dl.Profesor Bulilete nicusor. Am apreciat stilul riguros organizat si explicit al d-lui profesor si am invatat de la dansul cum trebuie sa se comporte un terapeut adevarat si ce trebuie sa cunoasca acesta pentru a-si insusi activitatea in mod corespunzator.

Doresc sa urmez si alte cursuri organizate de ANATECOR: Fitoterapie, Reflexoterapie. Terapia prin credinta, etc. Si ii multumesc d-nei Paller Irina pentru toata disponibilitatea de care a dat dovada. Cursantii au fost extrem de entuziasmati, de asemenea si au urmat intocmai indicatiile profesorilor de curs.

As dori sa adaug ca mi-ar placea sa particip si la alte cursuri organizate la ANATECOR.

Sugerez organizarea si desfasurarea cursurilor pe o perioada de timp prelungita (mai multe zile de curs).

 

Va multumesc

F.A.
Bioenergoterapie / Onesti– 2016

Deoarece am facut inainte cursul de Cristaloterapie, la primele doua module de Bioenergoterapie am avut senzatia ca nu am invatat, nu am primit nimic. Consider acest lucru deoarece colegilor noi li se parea totul “waw” de neimaginat si trainerul a trebuit sa-i preia si sa-i aduca la acelasi nivel cu celalti cursanti – sau cel putin asa simteam eu.

Lucrurile au explodat insa la Modulul III si am avut senzatia ca am primit foarte multa informatie.

Multumesc Corinei pentru toate informatiile furnizate, pentru rabdare, pentru indrumare si pentru calauzire.

M.D.
Bioenergoterapie / Bucuresti– 2016

Pentru mine, cu certitudine, a fost mai mult decat un curs. E absolut miraculos cum s-au asezat lucrurile, asa incat darurile primite s-au concretizat nu doar sub forma unei initieri in lumea plantelor, a unei cunoasteri, ci si in relatii frumoase de prietenie.

Tuturor celor care se pun in slujba Luminii, sa le dea Dumnezeu ajutoarele necesare, vazute si nevazute, asa incat voia Lui sa fie manifestata, cu eficienta maxima, in timpul cel mai scurt!

Cu dragoste si recunostinta

Cristina
Terapie cu plante medicinale / Brasov– 2016

Am parcurs cel de-al doilea curs organizat de catre ANATECOR si n-as putea sa departajez care dintre ele m-au impresionat cel mai mult, si totusi ma gandesc inca sub impresiile placute pe care le-am acumulat in urma imbogatirii cu informatii noi, minunate din lumea plantelor, din impartasirea vastei experiente a doamnei profesoare Maria Pop.

Impresionanta si informatia transmisa de dl.terapeut Bulilete (Nicusor n.r.) care ne-a cucerit cu iubirea dansului pentru natura.

Multumesc d-nei Maria Pop pentru disponibilitatea si pentru impartasirea vastei sale experiente.

Multumesc ANATECOR pentru organizarea acestor minunate cursuri.

L.B.
Terapie cu plante medicinale / Baia Mare– 2016
1 4 5 6 7 8 9
X