Anatecor
Dă mai departe!

 

 

Testimoniale

Pentru mine cursurile de reflexoterapie si presopunctura au fost in primul rand un ajutor personal. M-au ajutat sa ma inteleg mai bine pe mine, ca om, ca structura sa ma echilibrez in multe aspecte ale vietii.

In al doilea rand m-au ajutat sa imi descopar o pasiune – aceea de a ajuta oamenii, si de a ma apropia de ei.

Consider lectorii ANATECOR oameni deosebiti si ii admir pentru ceea ce fac. D-ul profesor Stefea a impartasit o cunoastere care a atins zona emotionala si m-a determinat sa-mi pun foarte multe intrebari legate de ceea ce suntem. M-a determinat sa ma uit mai mult la mine si sa-mi caut armonia. Il apreciez pentru informatia structurata si de impact.

Domnul bulilete a complectat foarte bine aceasta informatie, mai practic si motivt spre a lucra. Iar doamna Irina Paller m-a facut sa apreciez celula.

Sunt foarte bucuroasa ca am ales sa fac aceste cursuri, nu neaparat pentru a profesa cat pentru castigul meu personal.

Cu multumiri,

M.T.
Reflexologie si Presopunctura / Bacau-2017

Am asteptat cu mare drag si placere sa fac aceste cursuri exceptionale de a invata lucruri despre reflexoterapie cu aceste zone reflexogene foarte exceptionale de a invata unde sunt situate zonele in talpile picioarelor, iar presopunctura care este ceva foarte exceptional de a sti in corpul nostru uman cate meridiane energetice trec prin el, dar si in acelas timp sa tinem cont ca aceste meridiane sunt necesare si in masajul terapeutic.

Vreau sa le multumesc profesorilor ca m-au invatat aceste lucruri extraordinare in care eu personal nu aveam de unde sa stiu, si as mai vrea sa le multumesc de toata rabdarea si predarea acestor elemente, despre aceste lucruri fenomenale, si vreau ca bunul Dumnezeu sa le dea multa sanatate si rabdare de a invata aceste lucruri exceptionale pe altii cum m-au invatat si pe mine.

 

Cu stima si respect!

Reflexologie si Presopunctura / Bacau-2017

          Am asteptat cu interes si nerabdare organizarea cursului de Reflexo si Presopunctura. Rasfoind cartile d-lui Stefea imi doream foarte mult sa il cunosc si sa il am ca si profesor. Pentru mine aceste doua cursuri sunt cheia activitatii mele! Dl. Prof. Stefea ne-a impartasit extrem de multe informatii din harul si experienta sa; aceste informatii fiind sustinute practic si experimentate cu d-ul Nicu Bulilete, care de asemenea in entuziasmul si experienta lui ne-a ghidat in aceasta lume a reflexo si a presopuncturii!

Sunt foarte incantata de aceste cursuri organizate de ANATECOR extrem de bine sustinute de lectori de exceptie, extrem de bine pregatiti, oameni cu har, oameni care iubesc oameni!

Astept cu nerabdare sa particip la urmatoarele cursuri organizate de ANATECOR!

Va multumesc!

Reflexologie si Presopunctura / Bacau-2017

Un curs frumos si bogat, plin de mistere si cheile lor, cu elemente ce au uimit pe toata lumea.

Am primit acces intr-un univers extrem de vast si interesant, am descoperit raspunsuri la intrebari vechi si la perspective noi.

Lucrez pentru a indeplini conditia pentru modulul IV.

Multumesc

Bioenergoterapie / Cluj-Napoca- 2017

Cursul a fost impartit in 3 module.

Fiecare modul a prezentat si o parte teoretica si una practica.

Toate trei modulele au fost predate cu profesionalism, calm, rabdare si prin colaborare (intrebari – raspunsuri) terapeut – cursanti.

De asemenea a cuprins si practica intre cursanti.

Cursul de bioenergoterapie reprezinta pentru mine cel mai complet si deosebit curs. Bioenergoterapia este o terapie speciala si pentru suflete divine, sensibile, fine.

Bioenergoterapie / Cluj-Napoca- 2017

Marturisesc ca atunci cand m-am inscris la acest curs, nu eram pe deplin convinsa de insemnatea acestuia. Pe masura ce inaintam in tainele acestui domeniu, mi-am schimbat parerea datorita continutului cursului, modului de predare si nu in ultimul rand datorita calitatilor extraordinare ale d-lui lector Sorinel Vicenziu Balan, care pe langa experienta si pregatirea profesionala impresionanta este un bun pedagog, o persoana cu calitati deosebite.

Astept modulu IV.

L.H.
Bioenergoterapie / Cluj-Napoca- 2017

Am gasit cursul de bioenergoterapie foarte interesant, educativ si benefic. Mi-a produs si o senzatie de relaxare, m-a facut sa ma simt in largul meu, explicandu-mi multe din senzatiile avute anterior cursului.

Profesorul este o persoana speciala, care te face sa simti iubire, dorinta de a o impartasi si celorlalti si ofera multa “culoare” cursului.

Multumesc pentru efortul depus.

R.S.
Bioenergoterapie / Cluj-Napoca- 2017

Cursul de Nutritie si Baze este cu siguranta sursa de informatii pe care cu greu si doar prin efort personal le-ai mai putea obtine altfel.

Lectorii sunt deosebiti si cu siguranta ma simt mandra ca i-am cunoscut. Informatiile imi vor fi cu siguranta de ajutor in drumul propus de a deveni consultant in lactatie.

Spor si Succes in continuare !

Bazele Fundamentale ale Nutritiei / Cluj-Napoca- 2016

Abordarea nutritiei din punct de vedere holistic prezinta modul cel mai corect (optim) de abordare.

Am dobandit in urma acestui curs cunostinte care imi vor fi de folos a intelege de ce si cum putem echilibra corpul prin diferentierea nutritiei de alimentatie, dobandirea echilibrului interior, o stare de armonie asa cum voi defini eu “sterea de bine”.

Astept cu nerabdare si deosebit interes urmatoarele cursuri.

Cu multumiri si recunostinta profesorilor.

C.P.
Bazele Fundamentale ale Nutritiei / Cluj-Napoca- 2016

Cursul de Nutritie a insemnat pentru mine introducerea intrun nou mod de viata si oportunitatea de a descoperi ca se poate trai si altfel decat am fost obisnuiti si invatati.

Pot sa spun ca este inceputul unui drum spre cunoastere.

Am aflat multe lucruri noi si foarte folositoare in primul rand pentru mine si pe care la randul meu o sa le impartasesc si altora.

Va multumesc pentru ca existati !

R.S.
Bazele Fundamentale ale Nutritiei / Cluj-Napoca- 2016
1 3 4 5 6 7 9
X